Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
LaineBoi kille 18 Senast söndag 24/7 22:34

IngeTriflin ???? and you know I fucked ???? ???? that bitch ???? and now you wifin ???? it That's the same pussy ???? you be lickin ???? and I'm p

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2022-07-242003-12-11
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
20 7
Nej vi har inte kommit överens om något mig veterligen mer än att jag förstod vart du vill komma när du försökte göra en poäng som jag inte höll med om då vi får skilja på saker.

Nej det är ju inte grundat på dagens vetenskap, man vet ju om att det är förhöjda risker när kusiner får barn med varandra, det är ju bara att googla kring ämnet.
Kan inte tänka mig att det finns någon svensk läkare som är specialiserad inom ämnet som inte hade avrått ifrån att kusiner får barn med varandra.
Lagen bygger på gammal vetenskap och moral för att man redan för flera hundra år sen visste om problematiken när släktningar får barn med varandra.
I många andra länder så är kusingifte inte tillåtet.
Frågan idag är också känslig för att det finns kulturer där kusingifte är vanligt för att stärka släkten som exempel.
Politiker vill inte peka finger på grupper på människor och säga att deras beteende är skadligt trotts att dagens forskning säger något annat.

Problemet med preventivmedel är att det bevisligen inte är säkert så där faller ditt argument helt platt.
Man tar en medveten risk att det blir barn när du väljer att ha sex med någon av motsatt kön.
När du har ett one nightstand så är det alltid en chans att det blir barn såvida du inte är säker på att du eller den andre inte kan få barn.
Inget jag tycker att man ska lita på vid ett tillfälligt se förövrigt.
Men väljer man att gifta sig eller dylikt och leva i en parrelation där man har sex så är det inte någon försumbar risk att någon blir gravid även med preventivmedel.
Det är vanligt i familjer med flera barn att minst något barn inte var planerat utan det gick som det gick trotts preventivmedel.
Det här kan du också fråga vilken barnmorska som helst om.

Ja jag känner till att man kan upptäcka tecken på sjukdomar men det gäller långt ifrån alla och de finns inget som säger att kvinnan skulle göra abort om det finns en förhöjd risk för sjukdom eller att hon vet om att barnet har en sjukdom.
Kvinnor väljer rent av att ha kvar barn som blivit till genom en brutal våldtäkt för att man helt enkelt inte klarar av att göra en abort.
Ska staten gå in och tvinga kvinnan till abort av ett potentiellt barn?
Det är lätt för dig att sitta vid datorn att man skulle göra si och så.
Men något helt annat om du själv skulle sitta där gravid med ett barn som är en människa.
Att göra en abort är att döda en potentiellt barn, sen hur vi väljer oss att förhålla oss till detta är något helt annat men faktumet kvarstår fortfarande hur vi än vänder och vrider på det.

Ja att adoptera vore en utmärkt ide.
Men man måste ju säkerhetsställa att man inte kan göra barn när man väljer att ha sex med varandra.
Sterilisering för mannen är ju ett alternativ och då kan han frysa ner spermier för senare bruk.

Där håller jag inte med dig då jag pekat ut hålen i dina argument.
Kanske kan man klippa bort sjuka gener på barn eller foster i framtiden, men där är vi inte än även om det gjorts vissa framsteg.

Mina favoriter

LaineBoi har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons