Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
MartinGW kille 34 Senast onsdag 27/3 22:27
Torslanda

Ingen status

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2005-05-05Hjälte1990-01-24
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
3601 955 4
Ateist Seglare Snowboardåkare Mitt land: Sverige

Hej!Namn: Martin
Bor: Torslanda, Göteborg
Ålder: 23
Intressen: Spela data och flyga
Flickvänn: Tillsammans med världens underbaraste Saannaa90 <3

Från och med nu finns det lite flygbilder, och även lite andra bilder, på min bilddagbok. http://martingw.bilddagboken.se/

Ovan molnen, där solen alltid skiner!Lite att fundera över:
Den dagen kan komma då min kropp ligger blek på ett vitt lakan på ett sjukhus och läkarna fastställer att min hjärna inte fungerar. Ge då mina ögon till en man som aldrig sett en soluppgång eller kärleken i en människas ögon. Ge då mitt hjärta till någon vars eget hjärta bara gett henne ändlösa dagar av smärta. Ge mitt blod till en tonåring som drogs fram ur bilvraket, så att han får uppleva och se sina barn leka. Ge mina njurar till en människa vars liv vecka efter vecka är beroende av en maskin. Ta mina ben, varje muskelfiber och nerv ur min kropp och finn en metod som gör det möjligt för ett invalidiserat barn att gå. Utforska varje skrymsle, ta mina celler om det behövs, så en pojke kan heja på sitt favoritlag och en döv flicka får höra regnet smattra. Bränn det som blir kvar av mig och sprid askan i havet. Om ni måste begrava något, begrav då mina misstag, fel, svagheter och fördomar.


Ha det bra allesammans och skriv gärna i gästbok (http://www.hamsterpaj.net/traffa/guestbook.php?view=174089)en

Mina grupper

Mina favoriter

MartinGW har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons