Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
SKX3 kille 33 Senast 2018-10-19 23:37
Huddinge

Ingen status?

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2007-02-27Hjälte1990-11-20
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
3 8154 685 8
EU Ateist Sportfåne Fotbollsspelare Ishockeyspelare Basketspelare Nykterist Mitt land: Sverige Gamer Amerikansk fotbollsspelare Nord: Temple of Hamsterdoom Singel
Now watching:

Hela spellistan: https://www.youtube.com/playlist?list=PLo4M1tlpv9ruH_jsb8cM2S-qB76oIm-OZ

Jag är en person med många berättelser. Jo visst, när folk läser detta kommer säkert många tycka "...Konstig typ" men det finns anledningar varför jag identifierar mig rätt så bra med Djungelbokens Baloo (som också skulle ses som "konstig" egentligen. Come on, dansnummer med en pojke medans en panter kollar på och är besviken? Bara i Disney...):

När jag var 3 - 5 år upptäckte jag att mina föräldrars bil hade ett fluffigt innetak. Eftersom jag kunde leka med mammas flätor började jag att ta på innetaket - och råkade då riva sönder det utan att inse det först. Men det var inte det enda jag gjorde på den stackars gröna SAABen från -86:

Jag upptäckte också att det fanns en hel del småstenar nära bilens parkeringsplats. Och så såg jag att hjularna hade hål. Så 3-4åriga jag (och min lite äldre brorsa, som gick med på detta) började att stoppa småstenarna in i bilens fälgar. Varken farsan eller morsan stoppade oss - om de hade, hade inte SAABen behövt skrotats. Oops.

Men det har inte stoppat mig alls. Min nyfikenhet ledde mitt liv till först tv-serier som Biker Mice from Mars (Modo är fortfarande min favorit) och Care Bears (även då tyckte jag att de fluffiga djuren var för dumma - annars hade de inte hamnat i skurkens fällor så enkelt!).

Resan fortsatte via sporter (ja, äkta förre detta medgångssupporter. Annars skulle jag inte ha varit ett fan av Jordans Chicago Bulls, AIK årgång -98 och Foppas Colorado Avalanche årgång 2001). Men varför har jag då gått på några av Djurgårdens och Hammarbys hemmamatcher men inte någon av Gnagets? kolonP

TV och datorspel blev också med tiden stort för mig - Super Smash Bros Melee är det spel jag troligen spelat mest (och jag är glad över att serien fortsätter med 4:an) även om nyligen är det mest Dota 2, AC4 och Football Manager 14 som gäller (Nej, 4 är inte en speciell siffra för mig kolonP ).

Livet är därmed en intressant vandring - alla människor har ju egna erfarenheter, minnen och omgivningar som de tolkar. Det är därför som jag är nöjd med livet som det är (även om jag blir deprimerad då och då, men det blir alla). Det är bara att lära sig mer och mer, och anpassa sig efter vad man behöver.

TL;DR:

My thirst for knowledge cannot be quenched. - Rubick, Dota 2.

Mina grupper

Mina favoriter

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons