Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Guud 36 Online
Göteborg

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2007-09-09Administratör1988-03-18
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
2 518831 34
Centerpartist Sänk bensinskatten EU Jag är med i Amnesty Fjortis Hamsterpaj-fan Gamer Jag är administratör CS-nörd Orienterare Motorintresserad Like YOLO

Hej jag heter Guud och är administratör här på pajen.


Jag har hängt här sedan jag hittade sajten 2005, då satt jag mest på rasterna i skolan och förstörde ekosystemet i spelet Fishy, som jag för övrigt rekommenderar alla att testa!

Därefter hittade jag till Hamsterpajs IRC-kanal, det var före snackis fanns och jag hade inte ens skapat Guud-kontot än. På Hamsterpaj spelade och chattade jag utloggad som pleb rätt länge.

Men så till sist! 2007! Då skapade jag detta kontot! Flera av mina gamla bilder ligger också kvar, som minnen från en svunnen tid. Långt före Instagram var en grej. Du behöver inte klicka dig dit, finns inget av värde så jag besparar dig det.

Jag hamnade i gemenskapen och var med på flertalet HamsterIRL i Göteborg och Stockholm, där träffade jag långt över 100 hamstrar av olika slag! Vi hade ofta jätteroligt och massa kramkalas! Oavsett väder! För att inte tala om tiden med skypehamstergrupper och samtal som kunde vara uppkopplade dygnet runt hela helger, där folk kom och gick hela tiden. Flertalet av dem är fortfarande goda vänner, fastän de inte längre hänger på Hamsterpaj.

Tiden gick och saker förändrades, eller så gjorde det inte det, eftersom jag nu över tio år senare fortfarande hänger här. Vi är en tapper skara människor som inte övergett skeppet än, bara en bråkdel från storhetstiden. Ägare har kommit och gått, även projektledare och andra sysops. Nu vet jag knappt ens vem som äger skutan längre. Men #Soode är vår klippa i stormen och håller sajten vid liv rent tekniskt när något strular.

Tveka inte och skriv till mig! Eller gå med i min döda sekt som syns här under presentationen. Alla är välkomna!

Mina grupper

Mina favoriter

Guud har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons