Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Dudier_than_Dude kille 35 Senast 2013-10-10 16:00
Hovås

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2008-08-09Hjälte1988-11-01
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
1 055861 0
Piratpartist Höj bensinskatten Sverige ut ur EU Vegan/Vegetarian Datanörd Hårdrockare Reggae Mitt land: Sverige Vuxen Kriminell Gamer Agnostiker Anti-FRA Studerande Singel

Whoa, god morgon dude!



Victor heter jag, kallas för Bikki av de flesta. Pluggar andra året på universitetet (Chalmers). Är en lat liten sak med smått geekiga intressen i stil med spel, LAN, datorer, och anime (även om många är skit). Jag har även lite mindre geeky intressen så som film, chillande med polare, festerier, ohälsosam mat (pizza über alles), myspysigheter, söta flickor, och musik. Är även pro-420 och pro-legalisering.

Filmmässigt så diggar jag sci-fi (främst steampunk, cyberpunk, space opera, och sci-fantasy), fantasy, skumma/unika filmer, stilistiska filmer, eller allmänt myspysiga filmer. Bladerunner, V for Vendetta, Fifth Element, Alien, Natural Born Killers, etc., är filmer som får mig att spinna som en tjock liten kattunge. :p

Pluggade elektronik med inriktning IT på gymnasiet, och läste även japanska under de tre åren (sedan självstudier lite till och från sedan ~12 års ålder. Fast nuförtiden blir det främst passiv inlärning, om alls). Även om jag har rätt mixade känslor om landet, så hade jag inget bättre för mig typ.

Musikmässigt så diggar jag lite allt möjligt ... diverse metal, rock, progg, och grind. Viss etno, pop, fusion jazz, och new age. Instrumentalt, symfoniskt, klassiskt och soundtracks. Reggae, goa, euro, synth, psybient, ambient, psytrance, och dylikt kan vara myspys ibland också.. så det beror på mitt humör. Dock vågar jag mig inte närmare hip hop än pedorap och trip hop..

Kommer typ inte på något mer vettigt att skriva, men fråga om det är något du undrar. Och främmande människor är kuliga så skriv gärna något i gästboken.


Tidigare nick: Nerknarkad_Anka
Obs. det stavas 'nedknarkad' men jag var hipp nog att använda slang, m'yeah.

Mina grupper

Mina favoriter

Dudier_than_Dude har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons