Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Zakkris tjej 26 Senast tisdag 29/5 09:07

What goes around comes around

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2009-05-27Kändis1992-04-06
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
411 242 1
Ateist Hästnörd Nykterist Mitt land: Sverige Vuxen Holländare Upptagen Motorintresserad Jämtlänning
Välkommen till min otroligt tråkiga profil.

Ja jag har mössa på min bild, den är tagen på nyår, men jag är lika ful idag som då.
Jag bor otroligt klychigt och ensamt, i ett rött torp med vita knutar uppe på ett berg med 1 mil till närmsta affär.
Direkt när jag går ut genom min dörr möts jag av den underbara synen av mina två hästar som går runt huset, med mig ut kommer även en liten svart golvmopp som skall vara en hund samt två konstiga djur i formen av katter.
Men man kan även se döda ting då på våran adress 8 stycken fordon är regestrerade, det är 4 av dem som är regestrerade på mig. Då kan man kanske förstå att jag har intressen för döda 4hjuliga ting i form av bilar, dock inte så mycket som förr.
Vill man lära känna mig får man ha ett tålamod av stål och inte vara så känslig, jag lider nämligen av borderline och passiv agressivitet vilket gör mig till en tickande bomb, men på mina bra dagar, vilket som tur är 90% av tiden är jag lugn och trevlig iaf.
Pratar gärna med roligt folk, men är du här för att flirta är de igen ide, jag har två riktigt fina ringar på mitt vänstra ringfinger, ringar jag aldrig kommer ta mig av, hur charmig DU än tror att DU är.
Annons
Annons
Annons
Annons