Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
MrDorchable kille 29 Senast 2016-06-22 11:27
Kungälv

Att måla över mögelfläckarna får inte problemet att försvinna.

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2009-05-31Hjälte1994-04-22
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
682167 1
Humanist Hårdrockare Reggae Hästnörd Mitt land: Finland Mitt land: Sverige Vuxen Hamsterpaj-fan Mitt land: Danmark Asfaltsindian Jag är musiker!
Vad fan skall man skriva?
Skall jag skriva om mina intressen, eller kanske om min stora säng? Hmm... antagligen läser ingen denna texten så jag kan lika väl skriva vad som helst, hihi..

Jag heter Daniel. Jag är en tuff och övermusikalisk grabb ifrån Göteborgs härliga trakter. Jag älskar allt som har att göra med musik & hatar allt som har med falskhet, lögner och idioter att göra. Om nätterna ligger jag och drömmer om stora fluffiga moln och rosa sidenlakan. Jag spelar gitarr väldigt, antagligen för mycket, trots att jag bara gillar musik ibland!

Är tatuerad på fingrarna (de 4-valörerna), halsen (not med lite vingar och skit) & underarmen [i](en häftig gitarr-hals)[/i]. Brukade ha piercingar i hela nyllet men efter gymnasiet tog jag ut dom eftersom jag började jobba som blackjack-dealer på krog. Har endast kvar mina töjningar i öronen!

Mina favoriter

MrDorchable har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.
Annons
Annons
Annons
Annons