Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
bangyourhead kille 29 Senast 2014-03-28 08:35
Knivsta

Haana-maaa-haaana.

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2010-03-08Hjälte1993-12-06
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
10255 3
LÄS ALLT INNAN NI SKRIVER, FÖRTUSAN! 8D


Hallå i stugan!
denniswille@kik/instakrääääm, bleppeswe@skype!

Och nej, jag är ingen sån som ba typ: "ÖH, KOM IGEN ALLA, SNACKA SKYPE? LITE DESPERAT HÄR."
Utan jag använder det oftast för att snacka med mina vänner (Alltså, riktiga vänner. Lovar, har faktiskt såna!) Men sen finns det säkert nån som faktiskt kan vara kul att snacka med , så.. tveka inte på att fråga iaf om ni nu känner för det! :)

Ordbajsar rätt mycket märker jag.

OCH NU TILL DET INTRESSANTA:
Jag är en trevlig liten Metal/Rockpojke som är intresserad av motorsport, gillar att spela gitarr och umgås med mina vänner! Har även redan börjat få åldersnoja.
Och sen så är jag fasktiskts ovanligt random också.
Mat gillar jag också förresten.
Så nu vet ni det också.
..också.

Jag är även allergisk mot ":p"-gubben.Går tredje året på fordonslinjen ( inte min grej egentligen.) på bolandgymnasiet i uppsala. ska egentligen ha tagit studenten n stuff, men gick på IV ett år.
Så duktig är jag,liksom!

Det är bara att skriva till mig om ni har tråkigt kolonD fast jag kan inte garantera att det är roligare att snacka med mig , beror helt på om ni förstår er på min humor! :]]

Och människor som inte har någonting innanför pannbenet rekommenderar jag att inte skriva till mig! Tack för visad hänsyn! semikolonparentes

pratar helst med folk från 17 och uppåt! alltså, mognare människor, fast som samtidigt kan ha lite annorlunda/störd/omogen humor, men det finns såklart undantag!

Mina favoriter

bangyourhead har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.
Annons
Annons
Annons
Annons