Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

3 foton som inte kan förklaras

Skrivet 2014-06-09 av Eroxxie P29

9 244
Jag gillar att läsa om saker som är mystiska, läskiga eller bara helt oförklarligt om våran värld. Därför listar jag nu 3 foton som innehåller saker som inte kan förklaras.

Tidsresor är möjliga!Ett fotografi från 1941 av återöppnandet av South Fork Bridge i Gold Bridge påstods visa en tidsresenär. Detta syns tydligt då mannen i bilden har solglasögon, tröja med tryck men framförallt verkar hålla i vad det som sägs vara en kamera. Många säger, säkert du också, att detta foto är photoshopat och att den är fake. Problemet är att det finns inget annat exemplar av detta foto som är utan denna tidsresenär. Du avgör själv om det är fake eller äkta.

Hampton Court spöketDetta foto togs av en säkerhetskamera vintern 2003 på Hampton Court i London. Tydligen ska ett larm gått av och de dörrar som syns i bilden slängts upp. Efter en stund kommer en figur i någon typ av kappa/rock och stänger dörrarna. När säkerhetsvakterna kom till platsen var dörrarna låsta, som inget hade hänt. Ingen vet vad denna figur kom ifrån. Många tror det är ett spöke, några tror såklart den är fake, det finns fler foton och filmer ute på internet. Du avgör själv om det är fake eller äkta.

Spöket av Freddy JacksonSom om inte ett spöke var nog kommer nu ett till. Detta foto är taget 1919 av Goddards skvadron som tjänstgjorde i första världskriget. På baksidan av en flygare placerad på den översta raden, fjärde från vänster, kan man se ansiktet av en annan man. Det sägs att vara ansiktet av Freddy Jackson, en flygmekaniker som hade oavsiktligt dödats av en flygplanspropeller två dagar tidigare. Hans begravning ägde rum den dag detta fotografi togs. Medlemmar av skvadronen kunde lätt känna igen ansiktet som Jacksons. Teorin är att Jackson var omedveten om hans död och bestämde sig för att visa upp för gruppfoto. Du avgör själv om det är fake eller äkta.

Det finns många fler foton och videor att fundera över. Kommentera gärna nedanför om du har några andra favoriter, eller om du vill diskutera mina 3 foton.

Visningsbild

3 kommentarer

 • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
 • 0
  !
  Visningsbild

  guessmyname F30 från Markaryd - 2014-06-09 21:19 - Svara


  Känns konstigt att det skulle vara ett så stort gap mellan personerna där "spöket" står. Och skulle inte någon känt igen honom ?

 • 0
  !
  Visningsbild

  Elastik55 P31 från Malmbäck - 2014-06-09 15:09 - Svara


  Hampton Court spöket är från en video där "spöket" öppnar en dörr. Varför skulle ett spöke bry sig om dörrar?

  Freddy Jackson grejen är ganska lättförklarad. Killen som ansiktet syns jämte flyttade på sig. Foton tog tid att ta på den tiden (huehue) och när någon flyttade sig så blev det spöklika effekter. Samma sak kan uppnås idag med vissa kameror. Dessutom så hade kvalitén inte varit sådär bra om bilden inte var manipulerad.

 • 0
  !
  Visningsbild

  Elastik55 P31 från Malmbäck - 2014-06-09 15:03 - Svara


  Första bilden: http://www.hoaxorfact.com/Miscellaneous/photo-of-a-time-traveling-hipster-facts.html

Annons
Annons
Annons
Annons