Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Behöver du julklappstips? Här är en lista med julklappar under 50kr!

Skrivet 2016-11-23 av Eroxxie P29

2 478
Snart dags för jul och den ännu roligare julklappshandeln, här är 10 julklappar som är snäll mot din ekonomi!

Snart dags för jul och den ännu roligare julklappshandeln!

Julhandeln kan vara en stressig period under december månad. Utöver det kan det också kosta skjortan att köpa presenter till hela glada släkten. Därför skriver jag ihop en lista här under som presenterar kanske inte de klappar du ska ge till din bortskämda lillebror, men som ändå visar att du är en god människa som köper julklappar. (priserna kan variera varifrån du köper, men dessa priser nedan är hämtade från diverse onlinebutiker!)

1. Sugrörs-glasögon, 39kr

Nördiga och roliga sugrörs-glasögon. Sugrören är självklart genomskinliga så att alla kan se precis vad det är för vätska man dricker!

2. Blinkande isbitar, 29kr

Stoppa isbitarna i frysen, sen är det bara att sätta på dem och stoppa ner i drickan. Isbitarna är fyllda med en speciell gel och ett LED-batteri som gör att det blinkar häftigt i drinken.

3. Tubklämman, 20kr

Tubklämman är en svensk uppfinning som ser till att man smart och enkelt kan klämma ur det sista innehållet ur kaviartuber och liknande förpackningar. Både billig och smart.

4. LED-belysning till fingrarna, 39kr

LED-lampor som fästes med ett komfortabelt gummiband på fingrarna så att lamporna sitter säkert och bekvämt på plats.

4. LED-belysning till däcken, 49kr

LED-lampor till cykel, motorcykel eller bilen. Lyser upp som en ring när fordonet rör på dig och hjulet snurrar. Cool effekt i mörkret som ökar synligheten i trafiken. Finns i flera färger.

5. Köttätande växt i miniväxthus, 39kr

Odla din egna köttätande växt från frö i miniväxthus. Den köttätande växten är en venus flugfälla som äter flugor och andra insekter.

6. Värmehjärta, 29kr

Värm hjärtat i micron och det håller sig varmt ett bra tag till kalla vinterkvällar.

7. Spork, 20kr

Spoon + fork = spork! Två bestick i ett. För minimalisten. Ett bra julklappstips till såväl soffpotatisar till vildmarksmänniskor.

8. Ryggkliare med teleskoparm, 39kr

Fäll ut telekoparmen så kommer du åt kliställen på ryggen ens egna armar aldrig skulle nå. Bra julklappstips till folk som ofta ber om hjälp att få ryggen kliad.

9. Gräshuvudet, 20kr

Detta är precis vad det låter som: ett huvud där det växer gräs på, inga konstigheter. Sätt huvudet i en liten kruka och vatten, sen är det bara att vänta på att gräset ska växa ut och ser således ut som hår. En udda pryl och ett bra julklappstips till den som har allt.

10. Penna som ihopfälld ser ut som ett piller, 19kr

En ihopfällningsbar penna som kan öppnas och fällas ihop!

Hoppas du gillar tipsen som kan vara snällare för din plånbok.
Källa: https://hittajulklappar.nu/50-roliga-julklappar-50-kr/
Visningsbild

Kommentera

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
Annons
Annons
Annons
Annons