Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Möt katten Matilda som ser ut som en alien - galet söt

Skrivet 2015-06-12 av keinanen P32

6 467
Möt katten Matilda som lider av en mystisk ögonsjukdom som gjort att hennes ögon inte slutade växa. Detta har gjort henne känd som "alienkatten" och gör succé på internet med sitt Instagram-konto.
Matildas ägare har via kommentar i det populära forumet, Reddit sagt att ögonen började växa för ungefär ett år sedan, hon tillägger också att Matilda inte lider eller har ont av detta, förutom att hon har förlorat det mesta av synen.


Efter att ha besökt veterinärer och ögonspecialister, så är hennes tillstånd fortfarande odiagnostiserad och något av ett stort mysterium.


En ögonoperation kallat "enucleation" kan vara nästa steg för Matilda. Testar har även visat att blod och ögontryck är på en normal nivå. Ägaren säger också att hon inte verkar ha ont.


Så Matildas alienögon är fortfarande ett stort mysterium och som hon själv säger i bildkommentaren till denna bild, "Har du sett någon annan som ser ut så här? Jag söker min sort."


Matildas Instagram-konto där ägaren lägger upp söta bilder på henne har gjort henne till en kändis bland kattälskare. Vilket är förståeligt, vem kan inte älska denna sötnos?


Du kan själv följa Matilda och hennes vardag på Instagram där hon heter "aliencatmatilda".
Visningsbild

3 kommentarer

 • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
 • 0
  !
  Visningsbild

  DEEZNUTZ P23 - 2015-06-14 13:56 - Svara


  Wtf dis sik m8

 • 1
  !
  Visningsbild

  hellokitty - 2015-06-13 17:04 - Svara


  daFuk. :o

 • -1
  !
  Visningsbild

  Lennon P - 2015-06-12 08:54 - Svara


  Ja vill haaa

Annons
Annons
Annons
Annons