Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Sverige topp 5 på Spotify

Skrivet 2014-04-02 av Mickan F26

2 406
Är det inte lite intressant att kunna ta reda på vad resten av landet lyssnar på? Eller i alla fall de som använder Spotify? Det kan du! Spotify’s Top Lists visar att Sveriges topp 5 mest lyssnade låtar just nu är:
1. Rather Be (feat. Jess Glynne) – Clean Bandit

Med textraderna “When I am with you, there’s no place I’d rather be” och “As long as we’re together, there’s no place I’d rather be” som upprepas genom låten kan jag bara anta att låten handlar om en tjej som är lite klängig. Eller kär, whatever…

2. Waves – Robin Schulz Radio Edit – Mr. Probz

Mannen sjunger mycket om vatten och att han glider iväg och är på väg att drunkna. Uppernbarligen fick han inte lära sig att simma ordentligt när han var liten och är i nöd! Kanske är det metaforer för någonting annat, men jag tror att han kämpar med vattnet. Eller kärlek, whatever…

3. Busy Doin’ Nothin’ – Ace Wilder

Här har vi en tjej som vet vad hon pratar om, vår alldeles egna Ace Wilder som NÄSTAN tog sig till Eurovision song contest 2014 sjunger ”Don’t wanna work, work, work, I wanna make money while I sleep”Snälla Ace, ring mig när du har knepet.

4. #SELFIE – The Chainsmokers

En låt som verkligen ligger i tiden! De flesta av oss har nog den senaste tiden hört eller kanske själva sagt textraden ”But first, let me take a selfie!” Men tjejen i låten får till slut ett sms av killen hon tjatat om genom hela låten, så det kanske är helt värt att spendera hela kvällen med att ta selfies?

5. Summer – Calvin Harris

Det finns väldigt lite text I den här låten och är mest dunkadunk. Det jag kan urskilja är att de träffades på sommaren, blev kära när löven blev bruna, kan vara tillsammans så länge himlen är blå, hon spelade oskyldig och hon ljög ganska omgående, precis som i det verkliga livet.

Vad tycker du om de mest populära låtarna på Spotify bland svenskarna just nu? Kom gärna med kommentarer!


Visningsbild

3 kommentarer

 • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
 • 0
  !
  Visningsbild

  _Robin_ P23 - 2014-06-05 23:32 - Svara


  Bara jag som tycker att alla dem här låtarna suger? speciellt selfie...

 • 0
  !
  Visningsbild

  imnotree - 2014-04-02 22:57 - Svara


  SELFIE <3 Borde ligga på plats 1, eller åtminstone före skiten på tredjeplats!

 • 0
  !
  Visningsbild

  Mickan F26 från Handen - 2014-04-02 23:59


  But first....

Annons
Annons
Annons
Annons