Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Filmtips för den romantiska filmkvällen

Skrivet 2014-04-14 av Mickan F26

2 577
Har du bjudit över tjejen du tycker om på ”filmkväll”? Här är en lista över filmer du bör överväga för kvällen som borde passa då någon kommer att behöva tröstas när eftertexterna rullar.

The Notebook


Ingen överraskning att den här filmen skulle hamna på listan. Men med kärlekssagan om två tonåringar som möts och återförenas efter andra världskriget och allt därimellan, så kan det inte gå fel, någon kommer torka någons tårar.

Seven Pounds


Will Smith imponerar i den här filmen och även om vissa scener stundtals är lite sega så är det här ändå filmen som lämnade mig chockad och i tårar första gången jag såg den första gången. Och andra…

Titanic


Det spelar ingen roll hur många gånger man ser filmen, tårarna kryper fram varje gång Rose skärrat säger ”I won’t let go, Jack”. Det är nästan så att man hoppas på att historien utspelar sig annorlunda när man tittar på den för sjuhundraelfte gången.

Cast Away


Kanske lite överraskande då detta inte är en film som går under kategorin romantik, filmen är däremot lång, du kan ju alltid hoppas på att ett sömnigt huvud landar på din axel. Dessutom, vem får inte lite ont i hjärtat av Wilson?

Eternal Sunshine of the Spotless mind


Det här är en tung film som antagligen kommer göra er förvirrade till en början, men ni kommer att inse vilken ordinär kärlekshistoria det handlar om, sitta och hoppas att den får leva vidare samtidigt som det kommer kännas helt hopplöst och bli lite utmattade av de tvära kasten.

The Man Who Cried


En väldigt vacker, sorlig och poetisk film med Johnny Depp och Christina Ricci bl.a. Även här en relativt hårdsmält film som kommer få hjärtat att värka lite. Och det finns skönheter för alla parter att titta på i den här filmen, det kan inte slå fel.
Visningsbild

Kommentera

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
Annons
Annons
Annons
Annons