Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vad kan du om nattens Oscars gala? (Quiz)

Skrivet 2017-02-26 av Eroxxie P24

7 083
Oscarsgalan, ett av filmvärldens stora priser. Se här vad du kan om nattens gala!
Visningsbild

3 kommentarer

 • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
 • 0
  !
  Visningsbild

  BettyCombs - tisdag 18/6 06:32 - Svara  Kommer till Oscar-teman Gala Night, kommer den film som du personligen bygger skor att få möjlighet att hedras på Oscars högsta plattform och du kommer att uppleva känslan av avguder själv, förväntas eftersom du är den bästa regissören, trots att du inte går igenom någon konstskola. För att uppnå detta behöver varje film en investering och utarbetar både skriptsinnehåll och skådespelarnas egenskaper i filmen. http://gunmayhem2.co

 • 0
  !
  Visningsbild

  BettyCombs - tisdag 18/6 06:31 - Svara


  Kommer till Oscar-teman Gala Night, kommer den film som du personligen bygger skor att få möjlighet att hedras på Oscars högsta plattform och du kommer att uppleva känslan av avguder själv, förväntas eftersom du är den bästa regissören, trots att du inte går igenom någon konstskola. För att uppnå detta behöver varje film en investering och utarbetar både skriptsinnehåll och skådespelarnas egenskaper i filmen.

 • 0
  !
  Visningsbild

  AnnaSex - 2017-11-12 22:48 - Svara


  Only chatting with Men for sex
  http://edesex.com/

Annons
Annons
Annons
Annons