Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

ärr på armar

Skapad av Hekate, 2021-02-09 19:59 i Hälsa, kropp & pubertet

4 456
3 inlägg
2 poäng
Sex och blandat
Hekate
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
0
Hej! Jag har ärr/sår(2veckor gamla) på min vänstra arm från att ha skurit mig själv. Är det okej att ha t-shirt på idrotten? Jag vet inte om jag vågar det, men om jag gör det, hur tror ni att min lärare samt klasskamrater kommer reagera? Har ngn erfarenhet från detta?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Peppar
Visningsbild
P 31 Community Manager 7 463 inlägg Online
2

Svar till Hekate [Gå till post]:
Det handlar väldigt mycket om hur gammal du är, hur såren ser ut och massa andra. Sen tyvärr handlar det om du är tjej eller kille också. Folk kommer reagera annorlunda då.

Av egen erfarenhet (med skärsår på armarna) så ska du göra det du känner dig bekväm med. Vill du inte att dina klasskamrater och lärare ska se det så ska du inte behöva visa dem heller.
Om du är rädd för deras reaktion (speciellt lärare som kanske kontakter förälder) så är det kanske bättre att erkänna för dina föräldrar innan.

Ah you think Hamsterpaj is your ally? You merely adopted the Hamsterpaj. I was born in it, molded by it.

Rosa1996
Visningsbild
F Stammis 2 inlägg
0
Jag tycker att man inte ska skämmas för det. Jag själv har självskadebeteende sen jag var 15 år, nu är jag 25 år. Och fortfarande skär jag mej på båda armar är täckta med skärsår och brännsår,
Risken e stor att folk stirrar på ens ärr. Det ska man inte bryr sej. Även om det e svårt.

Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » ärr på armar

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons