Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Borde jag göra slut?

Skapad av gaybarmusic, 2018-08-29 03:52 i Kärlek & Relationer

1 420
5 inlägg
4 poäng
gaybarmusic
Visningsbild
P 3 inlägg
0
Har varit tillsammans med min flickvän snart 3 år. Innan vi blev tillsammans så höll jag typ på med en annan tjej också. Den tjejen skaffade pojkvän strax efter mig och de är fortfarande också tillsammans. men jag har inte kommit över henne och tror inte hon har glömt mig heller, har hänt lite som tyder på de men skitsamma.
Så iaf jag och min flickvän hade de riktigt bra de första 2 år en typ. Sen började vi bråka riktigt mycket och ofta om samma saker. Efter bråken var det alltid jag som sa förlåt för hon vred det på nått sätt så att det alltid blev mitt fel, allting. Och jag tänkte för mig själv liksom att säg förlåt nu så slutar ni bråka, de spelar ingen roll.
Jag började sakta och sakta sluta höra av mig lika mycket till henne, träffa kompisar mer, festa mer osv. Jag trivs utan henne helt enkelt. Men samtidigt så har vi våra stunder där allting är perfekt. Vi har varit nära på att göra slut typ 2 gånger innan, eller ja jag har varit nära på att göra slut med henne, men hon har alltid blivit så fruktansvärt ledsen och riktigt arg att jag har gått med på att jobba med vårt förhållande och göra de starkare. Men ärligt talat så för mig finns de inget att jobba och förbättra på, det är enbart hon som känner så men jag är så rädd att lämna henne för jag tror jag kommer bli besviken på singel livet och hon har riktigt mycket på mig, har gjort mycket skit de senaste åren som hon har hotat att säga till min mamma nån gång och om hon gör det är mitt liv helt förstört. och jag tror att jag är rädd att jag bara kan få något sämre efter henne. Hon är unik, väldigt speciell och jag älskar henne men innerst inne så tror jag inte på oss, men hon verkar tro på oss så mycket att jag ändå stannar kvar, hatar att se henne ledsen.

Det är lite till som hör till historien men jag vet inte hur jag ska förklara de i ord. Vi båda är 19 år nu ifall det är relevant eller nått

Ingen (sad)tatus

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Withz
Visningsbild
Stammis 264 inlägg
1

Svar till gaybarmusic [Gå till post]:
Ja det ska du. Hon är värd mer än det du gör nu. Aå gör slut med henne.

Ingen status

guessmyname
Visningsbild
F 25 Markaryd Kändis 1 999 inlägg
0

Svar till gaybarmusic [Gå till post]:
Så.. i ena hörnan har vi en som vill vara singel, leva livet och inte känna sig kontrollerad.. och i andra hörnet har vi en som kontrollerar, bråkar och hotar. Tror du själv kan se att detta inte kommer fungera så länge till.

1. Hon lär inte bli besviken på singellivet, det har sin charm även för oss tjejer.

2. Stå för det du gjort. Blir din mamma arg så blir hon, du har valt att göra dem sakerna, då får du också stå för dem. Du är trotts allt nästan vuxen nu.

3. Hon får bli ledsen och arg på dig, det kommer gå över. Trust me. Inte direkt så att hon kommer se tillbaka på dig om 10 år och tänka "gud vilket fantastiskt förhållande vi hade", och samma gäller dig.

4. Hon är inte speciell och hon är inte mer unik än tjejerna du kommer träffa om ett par år. Sorry to break it to you, men alla partners har sin charm, precis som att alla partners har sina mindre charmiga punkter. Du kommer träffa flera tjejer som är mycket bättre än henne, precis som att du kommer träffa tjejer som är mycket sämre än henne. Man behöver olika saker i ett förhållande under olika perioder i sitt liv, hon kanske var rätt för dig för 2-3 år sedan, men det är hon inte längre.

När jag var i din ålder så hade jag också vart tillsammans med en kille i ca 3 år där vi tillslut, gjorde slut (båda var okej med det men det var jag som tryckte på det), hade jag vetat vad jag visste idag så hade jag dumpat honom efter 6 månader då jag började tveka första gången och sparat både honom och mig huvudvärken av allt som kom efteråt.

robin söker ny sexpartner.

Withz
Visningsbild
Stammis 264 inlägg
2
TS har redan i tidigare tråd förklarat där att han vill bli något mer med tjejen han gillade innan sin nuvarande partner. Han har liksom redan svarat på sin egna fråga. Nu har han bara svårt att veta om han ska lämna sin nuvarande och då bli ensam i livet. Verkar hålla kvar vid sin tjej enbart för rädslan att vara ensam. Om han inte gör slut med tjejen är han ett svin i mitt tycke. Man stannar inte i en relation för sina rädslor. Gör man det är man en pungkula.

Ingen status

kattsnubban
Visningsbild
F Älvängen 3 inlägg
1
Ja, ingen av er verkar egentligen må bra i det förhållandet!

Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Borde jag göra slut? 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons