Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Bildskärmen är utsträckt

Skapad av Anchezz, 2017-08-15 01:54 i Datorer & IT

4 516
1 inlägg
0 poäng
Anchezz
Visningsbild
F Norrköping Veteran 376 inlägg
0
Tja, har fått lite problem med datorn nu :p

Allt började med att jag skulle starta PUBG genom steam, men det kunde jag inte för man behövde DX11 version 10 eller något sådant och det har tydligen inte jag (fastän spelet fungerade ett par timmar tidigare). Startade om steam - hjälpte inte. Beslutade mig då för att starta om datorn och då märkte jag att jag inte kan trycka på Windows knappen (kan endast högerklicka på den annars händer inget (får inte upp samma meny)).

Startar om datorn och när jag kommer in igen är hela skärmen utsträckt. Försökte googla fram en lösning men det enda jag hittade var att man får ändra det in-game men det hjälper ju inte hur det ser ut just nu. I bildskärmsinställningarna ser allt ut som vanligt...har försökt det mesta men inget hjälper.

Någon som har någon aning om vad jag kan göra?

Vill bara tillägga att jag inte vet någonting om datorer :)))))

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Datorer & IT » Bildskärmen är utsträckt

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons