Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Högtalare fungerar ej

Skapad av sockerkakan, 2015-08-12 12:43 i Mobilt & Bärbart

15 125
2 inlägg
0 poäng
sockerkakan
Visningsbild
F 24 Huddinge Kändis 2 inlägg
0
Tjena! Fick en Anderson smartphone speaker i födelsedagspresent för ett tag sedan, men den fungerar inte när jag kopplar den till min mobil genom USB. Det står att den fungerar med Iphone. Är det någon som vet vad problemet kan vara?

En liten lampa lyser grönt/rött när jag sätter på/av den så jag vet att den är på. Inga knappar på den indikerar att man måste göra något för att connecta den med min Iphone. Tack på förhand!

https://www.netonnet.se/art/ljud-och-horlorar/dockning--stereo/hogtalare-och-dockning/android-docka/andersson-ses20/185231.5913/

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

cheechee
Visningsbild
F 23 Kändis 84 inlägg
0

Svar till sockerkakan [Gå till post]:
När man ansluter vissa enheter till iPhone kan det ibland komma upp en "Lita på denna enhet?" notis. På webbsidan står det att det finns Bluetooth, du kanske måste sätta på det för att det ska funka?

Damn, you're ugly - Geralt 2k15


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Högtalare fungerar ej

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons