Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Jailbreak ios 7

Skapad av fuk, 2014-01-11 00:33 i Mobilt & Bärbart

2 563
3 inlägg
0 poäng
fuk
Visningsbild
P Hjälte 674 inlägg
0
Hej
Jag är just nu på version 6.1 med jailbreak på min iPhone 5.
Jag vill uppdatera till ios 7 och sedan jailbreaka igen. Är det någon som har några erfarenheter om jag kan uppdatera utan att förlora någonting (förutom jailbreaken då) och sedan bara att jailbreaka om när jag ligger på ios 7?

Tack på förhand!

๏̯͡๏

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

G-Spot
Visningsbild
P Spånga Hjälte 116 inlägg
0
Svar till fuk [Gå till post]:
Har jailbreakat min iPhone 5s, direkt när Evasi0n 7 kom ut, dock så funkade den bara på nyare Appleprylar, nu när Evasion 7 1.0.2 har släppts funkar den felfritt när man jailbreakar.

Tips för dig är att uppdatering till 7.0.4 så snabbt som möjligt då Apple är desperata på att släppa ut en ny uppdatering så jailbreaken inte funkar längre.

Nej ingenting försvinner från din iPhone, men var väldigt noga vad du installerar för tweaks, då kan hela din iPhone bara kan frysa och du måste återställa allt från början, så säkerhetskopiera allt först.

Mycket status

fuk
Visningsbild
P Hjälte 674 inlägg
Trådskapare
0

Svar till G-Spot [Gå till post]:
Okej, tack så mycket för svar! :)

๏̯͡๏


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Jailbreak ios 7

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons