Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Köpa ny biltelefon.

Skapad av Callenthiof, 2015-09-02 09:01 i Mobilt & Bärbart

15 681
8 inlägg
0 poäng
Callenthiof
Visningsbild
Kändis 24 inlägg
0
Hej, jag ska snart köpa ny mobiltelefon därför att min nuvarande dog helt plötsligt igår och är fungerar inte överhuvudtaget. Jag var fundersam över vilken mobil jag skulle välja. Den jag har just nu är en Sony Xperia Z1, så jag tänkte välja Z3an. Men vet inte hur bra den är. Vill inte åka ut för samma krångel som med z1an. Päronen tycker att jag ska välja iPhone, men gillar inte det så mycket. Annars hade jag funderat på samsung galaxy s6, men har ingen erfarenhet av samsung.

Vad tycker ni?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Paddorna
Visningsbild
P 32 Åstorp Kändis 484 inlägg
0
Nokia 3310 håller i alla väder.

Samsung galax har jag men ogillar batteri tiden men annars är jag nöjd med Samsung

Är du van med en Android telefon ska du helst inte byta till äppletelefon. Men man kan snabbt vänja om sig också med systemet

Ingen status

Baralillajag
Visningsbild
F Hjälte 135 inlägg
0
Jag gillar min Samsung A3 väldigt mycket. Håller i väder och vind för diverse stötar och slag. Dessutom har den typ 3 dagars batteritid, fast jag använder den hela tiden. Nej, jag skojar inte. Och dessutom är kameran grym på den! :D
Så det är väl min rekommendation.

Här står det ingenting just nu.

Karlsson
Visningsbild
P 29 Arvika Hjälte 499 inlägg
0
https://oneplus.net/se/one
Tvillingen
Visningsbild
P 31 Hjälte 3 117 inlägg
0
Jag rekommenderar inte Z3an. Min skärm lossnade efter ett halvår ungefär och likadant blev det för min bror som har en likadan mobil. Det var limmet som hade släppt. Hörde även av en annan jag känner att hennes blev vattenskadad. Nu har väl min mobil fått sig någon smäll, men inte mer än man tycka att den ska hålla för.

Jag är ond!

Jokk
Visningsbild
31 Hjälte 9 867 inlägg
0

Svar till Paddorna [Gå till post]:
3330 är bättre!

flizan

Gud
Visningsbild
1344 Kändis 217 inlägg
0
Välj en gammal telefon som till exempel Nokia 3310 eller Nokia 6110. De har lång hållbarhet och är mycket lätta att använda.

Man spenderar inte tid. Man tillbringar tid.

fillq
Visningsbild
P 29 Hjälte 1 024 inlägg
0
Tycker Samsung är ganska ledande inom den industrin just nu och har själv en S5 som jag är mycket nöjd med. Dock så är batteritiden inte så bra hos de senare modellerna. Men i sin helhet är nog S6 den bästa mobilen där ute just nu.

Vila i frid Ivan Turina 1980-2013


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Köpa ny biltelefon.

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons