Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Minne magiskt försvunnen på android tablet. hittar

Skapad av amza, 2014-08-15 13:27 i Mobilt & Bärbart

3 388
2 inlägg
0 poäng
amza
Visningsbild
P Norrköping Hjälte 360 inlägg
0
Tjenare! Köpte en android tablet. Ett billigt tyskt märke. Gigaset QV830 tablet. den har totallt 5 gig internal memory. Har surfat runt på nätet för att hitta någon app så jag kan få gratis appar som faktiskt kostar på playstore. Först använde jag 4share men sen appdroid. Ladda ner olika spel som t.ex GTA SA,Moderncombat 5 ect ect... Fast dom funkade inte spelen att starta. Tog bort dom efter ett tag. Men efter ett tag så såg jag att jag hade minskat i minne... Har virus program och cleaners som tar bort skrär filer och annat skit.. Men har fortfarande lite minne. Jag tittade på hur mycket jag använder. Just nu så har jag 250MB tillgänligt. Men det som tar upp minne är appar (data och media) 612 MB och bilder,videos som tar 17,02 MB... Men asså 250 MB utav 5 gig och bara 612 mb används utav appar och spel är lite konstigt... vart faan är resten av minnet?? Kan någon hjälpa mig lite... har ingen aning om vart faan minnet är. har ränsat alla mappar på skit och scannat runt men hittar ingenting.. Och sorry för svenskan... Men hjälp snälla:P

Succes is measured in blood, your's or your enemy's. No courage without fear, no life without the risk to lose it. Embrace your dreams.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

DevilsWar
Visningsbild
P 33 Järfälla Hjälte 1 254 inlägg
0
Systemet tar ganska mycket, jag har en Note 3, den har Android 4.4.2,och den tar 5,52 gb minne för systemet.

Never give up, never back down!


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Minne magiskt försvunnen på android tablet. hittar

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons