Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Fast

Skapad av gaybarmusic, 2018-08-29 03:34 i Kärlek & Relationer

1 293
2 inlägg
0 poäng
gaybarmusic
Visningsbild
P Stammis 3 inlägg
0
Så för några år sen var jag med den här tjejen. Vi gick i samma klass och umgicks mycket utanför skolan också. Saken e den att redan här har vi mycket historia. Jag har känt henne nästan hela mitt liv och innan jag bytade skola så var vi nästintill tillsammans.
Den här tjejen och jag har nyligen börjats ses några få gånger på klubbar på helgerna i stan. I början hälsade vi typ bara på varandra om vi skulle råka stöta på varandra sen började vi prata mer och mer.
Hon är för nuvarande upptagen med en annan kille som hon har varit med enda sen vi slutade grundskolan.
Sen en gång på klubben märker jag att hon flörtar med mig, lite kroppskontakt lite blickar och så. Men som sagt hon är upptagen så jag tog inte de flörtarna till nästa nivå utan jag bara låssades som jag inte fatta vad hon gjorde.
Sen såg jag inte henne på ett tag, det tog nån månad sen sågs vi igen på en hemma fest denna gången. På nått sätt hamnade vi i ett rum bara hon och jag, vi stod rätt så nära varandra och hon kollade mig rakt i ögonen medans vi pratade med varandra. Jag kunde nästan se i hennes ögon att precis som jag så har hon inte glömt bort mig, eller den kemin vi har som vi alltid har haft. Men hon visade inget så jag vågade varken säga eller göra något.
Efter den festen har vi nästan inte setts alls, hon har skrivit till mig då och då men inget som har varit något speciellt.
Jag sitter fast i mina tankar om henne. Ska jag försöka mig på något även fast hon fortfarande har kille? ska jag fråga om hon känner som jag känner? ska jag försöka träffa henne på klubbar igen och prata med henne där? Det känns som jag inte kan komma vidare i mitt liv innan jag vet hur hon känner. Känner hon inte som mig så kan jag gå vidare och ta mig igenom det. Men just nu kan jag inte bara anta att hon inte känner som jag för någonstans i mitt hjärta finns det hopp om att hon känner som jag känner. Men jag tänker inte sitta och vänta på att hon och hennes kille kommer göra slut, för tänk om de aldrig gör det? de har ändå varit tillsammans i typ tre år nu eller något.
Jag vet att det rätta är att bara skita i henne men jag kan inte.

Känner mig depressed, gör ingenting om dagarna. Träffar polare, fuzar, kommer hem sent och tillbringar mina nätter med att lyssna på Will He - joji och bara tänker på vaf jag ska göra, för fan vad jag saknar henne. vi kunde haft allt tillsammans.

Förlåt för lång och tråkig historia, vart ba tvungen att skriva vad jag känner någonstans, kan inte berätta det för någon polare eller så för alla känner henne och hennes kille. Jag är fast med mig själv och mina tankar.

Ingen (sad)tatus

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 26 Hjälte 3 426 inlägg
0
Du har ju svarat på dina frågor själv..


"Det känns som jag inte kan komma vidare i mitt liv innan jag vet hur hon känner. Känner hon inte som mig så kan jag gå vidare och ta mig igenom det. Men just nu kan jag inte bara anta att hon inte känner som jag för någonstans i mitt hjärta finns det hopp om att hon känner som jag känner. Men jag tänker inte sitta och vänta på att hon och hennes kille kommer göra slut, för tänk om de aldrig gör det? de har ändå varit tillsammans i typ tre år nu eller något. "

Var dig själv, alla andra är redan upptagna


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Fast

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons