Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

[formulär 1 minut] svenskars attityd till cannabis

Skapad av fhin11, 2019-04-19 20:56 i Alkohol, tobak & droger

8 264
3 inlägg
3 poäng
Sex och blandat
fhin11
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
https://docs.google.com/forms/d/1ePY-0SEE69ePCyOsWxwr2gUqKbJUxfq_bDO-A_iQgmQ/

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
3

Svar till fhin11 [Gå till post]:
Om du vill att folk ska svara får du faktiskt skriva ett riktigt inlägg.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

Patrikp
Visningsbild
P 27 Karlskrona Hjälte 1 187 inlägg
0
Onajs frågeformulering;

"Anser du att cannabis är en hälsorisk?" - Det är inte direkt någon som säger att Cannabis i den formen som finns idag är nyttig. Eftersom den största "Intagsvektorn" är via rökning så har det samma problem som cigaretter. Sedan så kan det även bidraga till Psykos och andra otrevligheter. Allt detta skulle dock kunna ignoreras, jag menar Rökning är lagligt och Alkohol är lagligt. DOCK så finns fortfarande problemet att Cannabis är otroligt fettlösligt vilket är tämligen onajs om man ska köra bil eller andra fartyg.

Anser du att cannabis är farligare än alkohol? - att röka cannabis är mer cancerframkallande än Alkohol och stannar längre i kroppen, men tvivel på att du kommer röka ihjäl dig på en kväll medans du lätt kan dricka ihjäl dig.

Anser du att cannabis borde legaliseras i Sverige? - Ser inte poängen med det. Hade alkohol introducerats idag så skulle det aldrig ha blivit lagligt, samma sak med cigaretter. Sedan har vi problemet med att cannabis stannar i kroppen väldigt länge vilket kommer introducera nya samhällsproblem. Jag kan se poängen med att legalisera det för folk med kronisk smärta då det har visat sig vara väldigt effektivt.

HareKrishnas gud sedan 2014


Forum » Samhälle & vetenskap » Alkohol, tobak & droger » [formulär 1 minut] svenskars attityd till cannabis

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons