Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Julkalender på youtube med priser!

Skapad av JapanskNinja, 2018-01-09 16:31 i Fritid

3 191
1 inlägg
0 poäng
JapanskNinja
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Hej,

Jag gjorde en liten adventskalender nu under julen där jag spelar olika spel och ger bort små klappar i varje lucka. Ta en titt vettja! Hoppas ni hade ett bra avslut på 2017 och en bra start på 2018.Mer klipp och priser finns och kommer på kanalen! Dessa tävlingar avslutas i slutet av Januari så än finns tid!Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Fritid » Julkalender på youtube med priser!

Ansvariga ordningsvakter: Tvillingen

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons