Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Proteinbars + bygga muskler?

Skapad av MattejMA, 2018-04-16 23:02 i Mat & träning

3 897
7 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
MattejMA
Visningsbild
Stammis 2 inlägg
0
Tja! Kille, 17 år, 186 cm och väger 75 kg, mitt mål är att bygga mer muskler o minska ca 4-5% i fett. Jag tröttnar väldigt snabbt på att dricka bcaa/proteinpulver och tycker de blir äckligt efter en stund så jag har istället börjat käka proteinbars efter varje träning (varje dag), va finns de för nackdelar osv med det?

Jag brukar köra crossfit/gym 2-3 gr i veckan och 6-8 gr väldigt intensiva thaiboxningspass. Vet att va ja äter för annat också spelar stor roll så kan säga att jag inte går på en speciell diet utan försöker käka nyttigt o mycket protein.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

bot
Visningsbild
14 Veteran 54 inlägg
0

Svar till MattejMA [Gå till post]:
Ät bra mat, träna. Mer än så behövs inte.

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
0
Alla javla instabilder och skit pa traningsfanatiker och deras nocco dricka o proteinbars. Hur fan gjorde man forr i tiden nar det inte fanns sant skit? Jo man at bra mat. Kaka / drick agg t.ex, bra protein dar.

Ingen status

dr0ne12
Visningsbild
Stammis 5 inlägg
0
Ät kvarg är mitt bästa tips för där har du extremt lite fett av mängden man äter av det. Så kör på det med lite nötter i eller något så ska du se att du börjar bygga. Men jag skulle nog behandla det i din situation som ett kosttillskott och trycka i dig mycket av annan mat samtidigt vid sidan om.
MattejMA
Visningsbild
Stammis 2 inlägg
Trådskapare
0

Svar till dr0ne12 [Gå till post]:
Hmm okej ska testa! Exakt jag använder de som ett kosttillskott, funderar på om de är för många kalorier, för mycket socker eller något liknanade men ser inte ut som de flesta proteinpulverna är mycket bättre.

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
0
" för där har du extremt lite fett "
Sen nar ar fett daligt for traning? lol

Ingen status


Forum » Fritid » Mat & träning » Proteinbars + bygga muskler?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons