Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Dålig effekt turbo kit am6

Skapad av Kickanlilja, 2017-10-21 23:08 i Motor

3 798
1 inlägg
0 poäng
Kickanlilja
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Tjena! Har ett urpluggat, underliggande turbo kit rör som jag köpte beg (nån hypermodell eller nåt då anslutningen till Cyllen är sjukt stor men är nt säker) på min peugeot dv0c med 70cc och 16mm fögge (28mm är beställd). Tidigare har jag kört med urpluggat org rör o den har gått hyfsat, men svag för att vara 70cc. Nu när jag tryckte på turbo kit o testa gick den bra upp till kanske 8k varv (har ingen varvräknare) även om jag har försökt ställa in den o legat o varvat på raksträckor så kommer den inte upp i varv den går inte speciellt ojämnt men vägrar bara komma upp i varv o kommer aldrig in i nån effektkurva... vad kan de bero på? Tacksam för svar, ursäkta förvirrande beskrivning

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Fritid » Motor » Dålig effekt turbo kit am6

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons