Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Mc kort tips?

Skapad av Ludwig98Gbg, 2018-09-09 20:55 i Motor

1 297
3 inlägg
1 poäng
Ludwig98Gbg
Visningsbild
P 20 Legend 17 inlägg
0
Tjena pajasar!

Håller på med mc kort, har ingen att övningsköra med så har enbart kört på trafikskola, aldrig kört moppe elr något annat som är likt mc innan men har ändå börjat få kläm på det hela, är överlag kör van i trafiken (har CE kort och jobbar som lastbilschaffis).

Har ni några tips till att få mc kort? Äger även en mc, vet ni om något forum där man kanske kan hitta en go gubbe att övningsköra med?

Mvh tacksam för svar.

Ps vet att inlägget är skevt skrivet sorry

Flippar butterfly

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Klas-Kenny
Visningsbild
P 25 Växjö Hjälte 12 113 inlägg
1
Släng ut en fråga på typ Facebook. Du måste väl ändå ha någon i släkten eller bekantskapskretsen som kör motorcykel? Någon kompis förälder eller vad som helst.

Du kan ju öva på manöverproven ensam. Kör på någon stor, tom parkeringsplats eller liknande på kvällarna. Så lär du dig få bättre kontroll på motorcykeln och sådär, utan att behöva vara i trafiken.

Har du bara god koll på att hantera cykeln och du har god trafikvana, så är det en liten del att lära sig det specifika i att hantera just en motorcykel i trafik. Lite placering på vägbanan och liknande bara. Det kan du lära dig på inte allt för många lektioner med trafikskola om inte annat.

Rätt verktyg till rätt arbete - Makaroner äts med sked.


Forum » Fritid » Motor » Mc kort tips?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons