Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Era åsikter om metall

Skapad av zYdrAlisK, 2012-07-18 23:52 i Musik

5 958
36 inlägg
17 poäng
Blodapelsin
Visningsbild
P 33 Hjälte 1 838 inlägg
0

Svar till VxPxOxAxWxM [Gå till post]:
Nu var det ju ett tag sen du startade denna tråden, så om du glömt vad du skrev så är det väll en sak... Men läs igenom ditt första inlägg en gång till och tänk efter lite innan du börjar kalla folk för idioter :P

"Det finns folk som är emot metall för deras religösa tro pågrund av att dom tror att vi som tycker metall är bra dyrkar djävulen och annat sånd skitsnack som det faktiskt är."

"jag är kristen"

"Amen det är dåligt för alla ni dyrkar djävulen och är fula emos."

"Amen då är du en religons förädare."


Där har du fyra direkta citat från ditt första inlägg... Nej inget av dom är i närheten av religion va? jag vet inte vad jag skulle fått det ifrån!?

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Kristetutseende
Visningsbild
P 29 Nacka Hjälte 419 inlägg
-1

Svar till VxPxOxAxWxM [Gå till post]:
Jag har lyssnat på metal i en liten period av mitt liv, tycker det är okej till en viss del men jag föredrar klassisk rock/hårdrock.

DOCK! Så hatar jag alla metalfags som delar replokal med mig o mitt band. Anledningar: De flyttar runt på allting, har sönder trumskinn och förstärkare, flyttar på baskaggepedalen för att sedan sätta dit sina dubbelpedaler och ibland har de även sönder baskaggepedalen för att de helt enkelt är metalfags...

Followed you home, crawl in your window.

Traceur
Visningsbild
P Hjälte 494 inlägg
0
Min polare lyssnar på något Kristet metal-band. De skriker och growlar men ändå lyckas de att få in "Jesus" och "Holy" i några av verserna.

Trevligt

BockenBruse
Visningsbild
P Kändis 132 inlägg
0
Jag älskar METAL lika mycket som jag avskyr rap o hiphop. Helst gammal metal typ Sabbath o Led Zep men Ramstein o Nightwish är helt ok dom också.

livsnjutare - se BockenBruse.com

Cobalt
Visningsbild
P 23 Helsingborg Kändis 127 inlägg
0
Jag gillar Silver mer än guld men rodium är nog favoriten. Kobolt används för att göra riktigt farliga atomvapen som skapas genom att koboltet blir radioaktivt och radioaktiviteten stannar i upp till 6 år vilket gör det omöjligt att bygga skyddsrum för det.

...

Tormentor666
Visningsbild
P 31 Kändis 25 inlägg
0
Metal äger! Jag lyssnar på nästan varenda typ av Metal som finns därute. Dock tenderar jag att luta mot mer traditionella former av Metal (som Heavy & Power Metal) samt former av extrem Metal såsom Black, Thrash, Death & Doom Metal

Forum » Fritid » Musik » Era åsikter om metall

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons