Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vill satsa på musik

Skapad av Maradona, 2021-12-26 06:31 i Musik

2 171
2 inlägg
0 poäng
Maradona
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej jag här nyligen blivit av med mig jobb och har ej deltidsjobb dör jag jobbar hemifrån 8-16 mån-fre det gör mina helger helt fria att skapa musik eler nästan helt fria jag möter ju kunder och sånt snabbt vissa tider men det går ju snabbt. Jag har i alla fall bestämt mig för att satsa på musiken. Jag är en duktig låtskrivare och det är inte för åt skryta eller så utan det är så, jag har frågat helt oberoende folk, helt random folk och olk som jag vet är ärliga med mig för min egen skull. Alla säger att det är sjukt bra texter och att jag borde göra något av det. Så jag har köpt ett musikprogram som är sjukt bra, ett ljudkort, en kondesator mikrofon och studiohörlurar så det är ju ett nynörjarpaket men man måste ju börja någonstans jag kommer ju uppgradera med tiden.

I alla fall har jag spelat in några texter nu och jag har ett par bra inspelningar som går att jobba med det är bara ett problem jag vet verkligen inte hur man gör mixning och mastering och vad sött nu en producent gör för att det ska låta bra, jag har börjat lära mig Antares autotune lite smått men ibland är ju hälften nybörjartue. Jag har en vän som är beredd att lära mig mixa osv men det känns som det är väldigt svårt, men Vad har jag för annat alternativ? För jag har ju en idé om hur det ska låta i huvudet när jag kör min rap och sen när jag inte vet hur jag ska mixa ihop det så blir jag galen.

Ett alternativ hade väl blivit att hitta en producent men det lär ju vara svindyrt åt boka studio.

Man kan ju gå helt independet men då gäller det att man har cash på fickan så man kan jobba med dom bästa.

Vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga om jag ska försöka bli signad istället.

Tankar idéer tips .motages gärna!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

tankaren
Visningsbild
P 29 Kändis 237 inlägg
0

Svar till Maradona [Gå till post]:
Känner ju bara rent spontant. ta tillvara på din väns erbjudande om att lära dig att mixa, samla på dig erfarenheter runt ett brett område kring det du vill lära dig.
Mycket sällan är vägen till framgång rak, utan mer som ett garnnystan.Forum » Fritid » Musik » Vill satsa på musik

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons