Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Handleds skada

Skapad av Ludwig98Gbg, 2016-07-03 14:56 i Sport

7 468
2 inlägg
0 poäng
Ludwig98Gbg
Visningsbild
P 21 Legend 17 inlägg
0
Hej, jag ramlade ner under en Parkour träning från en höjd på 2,5 - 3,5 meter, det mesta av impakten kom in i vänstra foten sedan vänstra armbågen och till sist min vänstra handled, det gjorde inte särskilt ont i handleden i början men dagen efter kände jag att den knappt gick att röra.

Röntgade handleden och de sa att jag inte hade skadat benen, men nu har jag tagit det lugnt i snart 2 veckor och jag kan röra handleden ganska mycket men kan fortfarande inte böja handleden ~90 grader uppåt och inte särskilt mycket åt sidorna utan att få väldigt ont.

Någon som kanske vet vad som är fel och hur jag ska behandla detta? Vill gärna börja med parkouren igen. :(

Mvh Ludwig.

Flippar butterfly

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Drickz
Visningsbild
P 25 Umeå Legend 768 inlägg
0
Gå tillbaka till vårdcentralen och be att få träffa någon som kan diagnosera dig. Eftersom du fortfarande är skolungdom är det ju gratis för dig!

Ingen status


Forum » Fritid » Sport » Handleds skada

Ansvariga ordningsvakter: Tvillingen

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons