Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tips på sport att börja med

Skapad av 123abc123, 2013-01-19 14:46 i Sport

7 685
14 inlägg
6 poäng
123abc123
Visningsbild
F 22 Legend 64 inlägg
0
Hej allihopa!
Jag har länge letat efter en sport som jag kan börja på och trivas med. Men hur mycket jag än funderar så kan jag inte hitta en som passar mig. Jag bor i en liten stad med inte såå många olika sporter och så.

Jag är inte tjejen som älskar att springa flera mil o så. Typ långdistans.
Jag älskar att få blixtra till ibland och springa fullt ös en kortare sträcka. Gärna ikapp någon. Dock vill jag inte friidrotta. (provade det förut och det funka inte...) Vill gärna börja på nån lagsport, helst bollsport, men vet inte vilken.

Har någon ett tips?

...

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 24 Markaryd Kändis 1 956 inlägg
4

Svar till Newlife96 [Gå till post]:
RUGBY !

robin söker ny sexpartner.

jeppe-94
Visningsbild
P Legend 355 inlägg
0

Svar till Newlife96 [Gå till post]:
Helt rätt tänkt att du vill börja på en lagsport! Det bästa med idrotten är fan när man kämpar och krigar för varandra :)

Mina förslag är fotboll, handboll och innebandy

HAMMARBY IF

KT
Visningsbild
P 25 Linköping Hjälte 6 237 inlägg
1
I mina yngre dagar hade jag ett liknande problem. Hittade ingenting som passade. Spelade vissa sporter i flera år utan att egentligen älska dom. Sedan började jag köra brasiliansk jiu jitsu och jäääklar vad roligt det var! Spridda åldrar, bra könsfördelning och viktfördelning och 100% muskelanvändande i vissa moment, så inte för den svagsinnige. Dock galet roligt! Ingen boll eller lagsport dock ;) I så fall skulle jag rkeommendera handboll. Dock så brukar samtliga av sådana sporter ha en organistion som anser att alla yngre klubbmedlemmar skall jobba för a-laget which kinda sucks.

Tillägg av KT 2013-01-19 15:04

Såg att guessmyname kom med ett jäklans mycket bättre förslag för lagsport. Ignorera mitt förslag om handboll! =D

Plötsligt hände det!

Borttagen
Visningsbild
P Legend 1 730 inlägg
0

Svar till Newlife96 [Gå till post]:
Spela tennis, bordtennis, biljard, golf, bowling.

Jag hette tidigare RosaGlitterPonny

Satori
Visningsbild
P 28 Hjälte 1 439 inlägg
1
Thaiboxning!

Alltså bilar är som hästar Fast bra, istället för dåliga

Tvillingen
Visningsbild
P 25 Örebro Gift administratör 3 117 inlägg
0
Kan du inte testa vara med på lite olika träningar för olika sporter för att bilda dig en uppfattning om hur det är? För det mesta tycker jag inte skolidrotten visar hur sporterna är, för det brukar ligga på en mycket lägre nivå där. Är inte så kul att spela handboll med personer som inte kan det, för då blir det bara grötigt.

Den enda idrotten jag har hållit på med ordentligt är handboll och kan varmt rekommendera det. Hur mycket du vill springa kan du anpassa med att välja vilken position du vill spela på, sen är inte planen så lång så du behöver inte springa jättelångt. Det jag gillar med handboll är att det är ett snabbt spel, det är fysiskt så man får trycka till motståndaren lite och man måste verkligen jobba som ett lag för att kunna vinna matcherna speciellt när det gäller försvar. Oavsett vilken lagidrott du nu väljer får du nog räkna in att du kan få springa lite långdistans också, för du är ändå i åldern där man brukar ha försäsongsträning. Se det som något positivt istället för att kondition är alltid bra att ha om man ska orka spela matcher.

Som sagt innan prova på lite sporter istället så hittar du nog någon som passar dig, sen kanske det är roligare om du tar någon sport som någon kompis också håller på med. Många sporter kräver inte att du har någon särskild utrustning och de flesta har nog saker du kan låna innan du bestämmer dig för att börja.

Jag är ond!

teknikpata
Visningsbild
P 23 Linköping Kändis 588 inlägg
0
Jag skulle LÄTT rekommendera tennis! Inte bara för att jag själv spelar det utan det är en väldigt rolig sport där det gäller att ha bollsinne och vara kvick i fötterna. Vet att du skrev att du sökte en lagsport, och tennis är ju till huvuddel singelspel, men dubbel kan man också köra - sjukt kul! Tennis tränar man oftast i en grupp, alltså inte själv, så det blir som en lagsport skulle jag säga. Lova mig att du prövar i alla fall ;)
Megarambo
Visningsbild
Kändis 265 inlägg
0
Innebandy skulle nog passa in rätt så bra på vad du beskrev, springer korta sträckor och man jagar ju ofta efter någon.

Äre här de' är party?

Hanna_1993
Visningsbild
F 24 Legend 263 inlägg
0
Basket, så himla kul!
ogbo
Visningsbild
F 21 Legend 24 inlägg
0

Svar till Newlife96 [Gå till post]:
Cheerleading, alla gånger!
Det är verkligen inte som alla tolkar det. Vi står inte med pompoms och hoppar omkring. Man tränar (iallfall i elit-lag) ca 8 timmar+ i veckan, mycket styrka, gymnastik, och bygg. Det krävs mycket god potential också. Sen tävlar man ju en hel del som tillexempel SM osv, och i forsättning/avancerat lag får man åka utomlands :)

Cheerleading är iallfall en grymt rolig sport och ångrar inte ett endaste år jag tillbringat med den idrotten :)

Undra om det skulle vara mord eller välgörenhet att döda dig?

Ballehakan
Visningsbild
P 24 Linköping Hjälte 1 489 inlägg
0

Svar till Newlife96 [Gå till post]:
Jag skulle vilja rekommendera vattenpolo. Det är ont om klubbar som har lag och så, men har du chansen så testa.

Vattenpolo är som en brutalare form av handboll i vattnet och kräver både uthålliga och explosiva muskler lite beroende på vilken position du har. Det är mycket lagarbete men även ganska mycket man mot man när man ligger på positioner.

Vill också nämna det att risken för att bli nedtryckt under vattnet och bli utsatt för lite fult spel är hög, men det gör bara det hela mer intressant.


"Kill your parents Tracy." ~ God

Traceur
Visningsbild
P Legend 494 inlägg
0

Svar till Newlife96 [Gå till post]:
Parkour och Free Running? :biden:Trevligt

ogbo
Visningsbild
F 21 Legend 24 inlägg
0

Svar till Grejimojj [Gå till post]:
Jaaa, tennis är lugnt roligaste sporten!! Efter cheer då :)

Undra om det skulle vara mord eller välgörenhet att döda dig?


Forum » Fritid » Sport » Tips på sport att börja med

Ansvariga ordningsvakter: Tvillingen

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons