Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Military diet

Skapad av Ludwig98Gbg, 2016-08-21 13:33 i Sport

13 091
2 inlägg
0 poäng
Ludwig98Gbg
Visningsbild
P 25 Hjälte 17 inlägg
0
Tja, jag är lite nyfiken på en diet som kallas för military diet, den går ut på att äta kalori snål med en hyfsad protein mängd, har läst både positiva och negativa saker om den men jag har inte hittat något som kommit från "hälso proffs".

Sen undra jag också om man fortfarande tappar muskler om man äter lite energi men fortfarande håller sig en liten bit över sin dagliga protein mängd, tacksam för svar. ^_^

Hundar <3

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Inte
Visningsbild
Kändis 171 inlägg
0

Vill du går ner i vikt så funkar det ju säkert bra.
När man tränar så försöker man ju ligga på cirka 2 gram protein per kg kroppsvikt dvs väger du 75 så ska du få i dig 150 gram protein.

Utöver det så finns det ju hur många dieter som helst.
Ska sanningen fram så finns det ju bara en bra diet och den heter riktigt bra mat!
Fisk, kyckling, ägg, skaldjur rätt från källan slår alla proteinpulver i världen:)
Om iden men kalorisnål mat är att kunna fylla upp med så mycket näringsrik mat man bara kan utan att det blir för mycket kalorier så ser jag en poäng. Dvs det är bättre att äta en halvtalrik broccoli och paprika istället för pasta eller bröd som energikälla, dvs om det är samma mängd energi som du får i dig.

Ligger du på ett för stort underskott så kommer du att tappa muskler så enkelt är det. 0,5-1k i veckar brukar va en bra riktlinje.

Dagens kolhydrater bör främst lika 1-2 timmar innan träning för att höja blodsockret innan du tränar och igen efter att du har tränat. Övriga tider under dagen ligger du kalorisnålt. Nu snackar vi deff då målet är att behålla muskler när vi reducerar fett inte att bygga muskler.

Forum » Fritid » Sport » Military diet

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons