Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Gillar hon mig? (20 åriga)

Skapad av Vicks, lördag 2/2 00:30 i Kärlek & Relationer

1 145
2 inlägg
1 poäng
Vicks
Visningsbild
P 23 Tumba Hjälte 2 054 inlägg
0
Tjena.

Konstig fråga att ställa när man är i 20 års åldern men är lite osäker med denna tjej. Vi har nyss börjat lära känna varandra, vi brukar prata i 2-3 timmar (ibland mer) per dag och även SMSa. Båda initierar samtalen men majoriteten av tiden är det jag som smsar först (är otålig på morgonen).

Jag hade ett jobbpass och sa åt henne att komma och hänga då det är lugnt, hon kom efter plugget och satt där i ca 3 timmar (även fast hon kunde ha dragit hem, hon bor 5min ifrån) innan hon skulle iväg på en körlektion. En kollega frågade mig efter om jag gillade henne, sa att vi bara är vänner, då sa hon att tjejen gillar mig iaf. Frågade vf, fick svaret att annars hade hon inte suttit här ist för att ha dragit hem. Frågade inte nåt mer.

När vi pratar flyter det på, vi har mycket gemensamt (vilket hon nämner ofta) och igår sa hon att hon känner sig väldigt bekväm med mig och att jag är skön jämfört med andra killar.

Allt detta kan även vara signaler på att man är bra vänner. Frågar jag "ut" henne riskerar jag att förlora vänskapen. Jag har börjat utveckla starka känslor för henne men vill helst inte fortsätta obsessa på detta om jag förstår att hon inte är intresserad kärleksmässigt.

Vad bör man göra?
Tack för svar.

┌∩┐(◕_◕)┌∩┐- “What happens to the hole when the cheese is gone?” — Bertolt Brecht

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 855 inlägg Online
1
Att ni pratar 2-3 timmar per dag med och dessutom kontinuerligt håller igång sms-konversationer låter ju som ett gott tecken. Att hon sen sitter 3 timmar och bara hänger på din arbetsplats för att få vara med dig är ju heller inte direkt någonting negativt. Det låter som att hon vill vara nära dig och det känns avsevärt mer intensivt än det brukar vara med "kompisar".

Det låter som att ni blygt dansar kring varandra, men att ingen vågar ta saken vidare. Du får väl prova vattnet lite och se vad som händer. Försök att vara lite mer fysiskt nära henne när ni är tillsammans. Prova att inom rimliga gränser röra vid henne. Hitta en ursäkt att röra vid hennes händer, eller ta henne försiktigt på armen och se hur hon reagerar. Du kan möta hennes blick, hålla kvar den några sekunder längre än du normalt skulle gjort och lite försiktigt le när hon tittar tillbaka. Du kan flörta lite mer öppet i meddelanden och hinta lite om att du tänkt på henne, berätta att hon gjort dig glad, fått dig att le eller liknande. Bäst resultat får du genom att kombinera en mängd av dessa små hintar och närmanden, att helt enkelt se hur hon svarar på att du inskränker lite på hennes personliga utrymme och se om hon verkar vara villig att vara nära dig.

Reagerar hon positivt på att du eskalerar saker får du prova att eskalera lite till, reagerar hon negativt får du istället ta ett steg tillbaka, ge det lite tid och sen prova igen, fast på ett annat sätt. Börjar du lite mer tydligt hinta om att du är intresserad kanske hon svarar på det, eller rent av börjar droppa mer ordentliga hints själv med. När ni väl är där måste någon av er förr eller senare våga ta chansen, överkomma blygheten och bestämma sig för att satsa på sina känslor.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Gillar hon mig? (20 åriga)

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons