Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsterpaj censurerar frågor?

Skapad av haren88, 2019-04-23 09:07 i Hamsterpaj

10 580
8 inlägg
-2 poäng
haren88
Visningsbild
F 18 Legend 14 inlägg
-1
hej alla, jag har postat ett flertal frågor här till hamsterpaj men då undrar jag vad är syftet med att ha ett forum där man kan ställa frågor om det sitter några ordningsvakter på hamsterpaj och censurerar en fråga som de tycker är oreallistisk eller som de ser som skämt FAST det är sanning? från deras håll för jag har ställt många frågor och jag har väl rätt att få fråga och sen kan andra få svara??????? ÄR det nya kina här på Hamsterpaj eller? CENSUR??????

Jag ÄR DJUPT BESVIKEN!

online

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
0
Vet inte om det finns statistik på detta, men vid det här laget misstänker jag att ordningsvakterna tar bort ett inlägg för varje nytt som för ligga kvar. Vid något tillfälle måste nog även de inse att de som trafikerar sidan vill använda den på andra sätt än vad som för närvarande avses.

Inte blir det bättre av att merparten av alla trådar det skrivs i låses. Troll har alltid varit det livgivande vatten som strömmar genom hamsterpajs ådror.

/Regimkritisk

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

haren88
Visningsbild
F 18 Legend 14 inlägg
Trådskapare
0

Svar till MandarinaDuck [Gå till post]:
ja men det är ju precis det jag menade att det är någon som sitter och bedömmer vilka frågor som ska få vara på forumet och vilka som inte ska vara där, allt trollmarkes så fort någon av dom årdningvakterna inte tycker om frågan

online

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
1

Svar till haren88 [Gå till post]:
Har du några frågor kring modereringen, vänd dig till ordningsvakten som modererat dig för ett förtydligande. Fungerar inte det och du fortfarande är missnöjd, vänd dig till mig så kollar jag på just det ärendet.

Hamsterpajs diskussionsforum är en plats för diskussioner. Är ditt inlägg inte någonting som går att diskutera kommer det tas bort. Detta gäller tex "äventyr till bajsets dal", samt de trådar som består av tre knappt ens sammanhängande ord.

Utöver det har du postat trådar där du bett om hjälp att plåga och ha ihjäl något husdjur, din mamma och vad det nu mer är. Det är rätt uppenbart att trådar av denna natur inte hör hemma här om du faktiskt skulle läsa igenom reglerna en vända.

Even boys have something to say if you listen long enough

haren88
Visningsbild
F 18 Legend 14 inlägg
Trådskapare
-2

Svar till godis-apa [Gå till post]:
Men det står ju Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig! precis ovanflör nör jag ska skriva, varför är mina tankar förbjudna och varför får inte jag känna något som jag vill fråga er om hjälp om? är jag ensam

online

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till haren88 [Gå till post]:
Det måste fortfarande förhålla sig till våra regler.

Even boys have something to say if you listen long enough

haren88
Visningsbild
F 18 Legend 14 inlägg
Trådskapare
0

Svar till godis-apa [Gå till post]:
men enligt era regler får ju 20+ åringari nte skirva med 15 åringar och under????

online

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Detta är saxat från inledande texten till reglerna.

Det krävs inte att du är något geni för att följa reglerna, i mångt och mycket handlar det om vanligt hederligt sunt förnuft, du borde förstå själv hur du inte ska uppföra dig.

Reglerna är inte menade att vara kompletta och heltäckande, utan är istället av en vägledande karaktär. Det går inte att explicit i text att rad för rad och ord för ord att täcka precis allt som är, respektive inte är tillåtet här på sajten och speciellt svårt blir det när reglerna skall gå att läsas och förstås av samtliga medlemmar. Det är upp vill varje ordningsvakt att göra individuell bedömning baserat på de regler, samt riktlinjer som finns uppsatta för bedömning för våra moderatorer.

Vår utgångspunkt är att vuxna som inleder en sexuell relation med ett barn utsätter barnet för lidande och riskerar att sätta djupa sår hos barnet för resten av livet. Bryter du mot nedanstående enkla regler riskerar du att slängas ut från Hamsterpaj utan förvarning och om du går runt en eventuell IP-blockering kommer vi att polisanmäla dig för dataintrång.

Vi har en stenhård regel om att personer som fyllt 20 år inte får ha kontakt med personer som är yngre än 15 år i relationsbyggande syfte.


Jag skulle inte tolka ett modereringsärende som ett relationsbyggande syfte. Syftet är väldigt uppenbart. Det handlar om att skydda yngre användare från potentiell grooming, inte att hindra användare från att kontakta moderatorer.

Men spontant känner jag att du redan känner till detta.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Hamsterpaj censurerar frågor?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons