Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hitta många hemmafester!!

Skapad av GurraGkraft, tisdag 1/1 11:22 i Fritid

1 030
2 inlägg
-1 poäng
GurraGkraft
Visningsbild
P 19 2 inlägg
-2
Jag har tänkt att göra en stor snapchatgrupp med fest intresserade personer. I gruppen kan alla gemensamt försöka hitta hemmafester. Det är inte alltid lätt att hitta en fest själv. men om massa människor gör det är det större chans att man hittar något. alla i gruppen måste bo i göteborgsområdet och vara under 18. Är 16 själv.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 25 Markaryd Kändis 2 001 inlägg
1

Svar till GurraGkraft [Gå till post]:
Är inte charmen med hemmafester att man känner alla och slipper "klubbfestandet" eller jag är bara för gammal och har glömt hur det är att vara 15 och vela dricka ?

I vilket fall så känns det som en dålig idé. Lätt att saker börjar spåra när fel personer kommer in och vill ha ett finger med i spelet.

robin söker ny sexpartner.


Forum » Fritid » Hitta många hemmafester!!

Ansvariga ordningsvakter: Tvillingen

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons