Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hur allvarliga är egentligen hälsoriskerna med p-p

Skapad av vintologi, 2020-12-22 11:18 i Hälsa, kropp & pubertet

4 152
1 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
vintologi
Visningsbild
Legend 81 inlägg
0
Ethinyl-estradiol gavs innan även till transkvinnor men de slutade med detta pga häslorisker (blodproppar) men det ges fortfarande till cis-kvinnor

https://www.aacc.org/media/press-release-archive/2019/01-jan/studies-find-that-transgender-hormone-therapy-is-less-risky-than-birth-control-pills#:~:text=Studies Find That Transgender Hormone,Birth Control Pills | AACC.org

Kan det vara så att hälsoriskerna med p-piller ignorerar då de styrande inte vill göra folk upprörda genom att förbjuda det?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Hur allvarliga är egentligen hälsoriskerna med p-p

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons