Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hur förklarar jag att jag är kär?

Skapad av damaskus25, 2018-11-29 19:18 i Kärlek & Relationer

865
3 inlägg
0 poäng
damaskus25
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej!
Kort bakgrund: Har dejtat en tjej i 1-2 månader nu. Vad det innebär är att vi gått på restaurang, sovit med varandra, haft sex, myst & pussats, you name it. Med andra ord så känner vi varandra och umgås ca 2 gånger i veckan.

Nu till mig fråga:
Jag har insett på sistone att jag börjar bli kär. Därav tänker jag ta upp detta med henne, men HUR? 95% av min vakna tid går till att tänka på henne och de sista dagarna har jag funderat över hur jag ska "break the ice", på ett "bra" sätt. Ska jag säga rakt ut att jag är kär i henne? Ska jag fråga hur hon ser på "vad vi är"? Eller vad ska jag egentligen säga?

Uppskattar alla tips!
/Vilsen och förälskad

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sunksnubben
Visningsbild
37 1 inlägg
0

Svar till damaskus25 [Gå till post]:
Hej DAMasskus om du verkligen vill att hon ska stanna med dig hela livet ut så borde du flasha ditt bankkonto om hon är av den typen det vill säga, och också om du har feta cash in yo bankaccount. Men om hon är av den bra typen det vill säga så ska du kolla henne djupt in i ögonen och sedan ställa denna simpla fråga som kommer att förändra ditt liv.Vill du spendera resten av ditt liv med mig, snälla jag är ensam.... nej skämt åsido pöjk, du borde bara göra det simpelt för dig och säga som det är att du är kär i henne och du vill ha henne.


godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 873 inlägg
0
Det här känns ju ändå rätt självklart.
Det framstår ju inte direkt som att det bara är casual sex det handlar om när ni pussas, myser och allmänt umgås tillsammans en sådär två gånger i veckan. Jag tolkar det som att det är underförstått att ni bygger mot ett förhållande och försöker få det att vara mer än bara sex.

Det känns som att du i den sitsen inte måste göra mycket mer än att någon gång, under ett lite mer romantiskt/mysigt tillfälle berättar för henne hur du känner. Berätta hur hon får dig att må och säg att du gärna skulle se henne som din flickvän.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Hur förklarar jag att jag är kär?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons