Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hur pullar man

Skapad av Hejoroligarjag, 2018-06-13 18:05 i Sex & Sinne

2 299
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Hejoroligarjag
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Hej, ja som rubriken lyder, hur pullar man för att det ska vara skönt? Alltså jag tycker det typ skär/ ger en obehaglig känsla när jag ska pulla mig själv, alltså när man liksom smeker över klitoris det är inte skönt, hur ska jag göra för att tycka det ska vara skönt? Jag har testat att göra det med trosor på och smeka över klitoris och blygdläpparna och då är det hur skönt som helst, då får jag orgasm och jag sväller upp och blir riktigt kåt och får in vad som. Men när trosorna åker av så blir det typ en annan sak, alltså det går typ inte få samma känsla för att fingret typ fastnar lite i huden eller asså Fyfan va svårt det är att förklara men asså,
Det kittlar när man smeker med trosor, men när man inte har trosor tycker jag att det är obehagligt och typ gör lite ont. Vet ej vad jag ska göra för vill verkligen ha sex med min kille men jag lyckas inte bli kåt och han får liksom inte in den i mig.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 22 Legend 4 025 inlägg
0
Svar till Hejoroligarjag [Gå till post]:
Dmek vid sidan av istället?
Erogena zoner osv osv.
G-punkt osv
Lubrikation och mindfulness, osv.

The leetest herperderper

HataAlla
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Det funkar inte bara att gå rakt på sak tycker jag, försök att kåta upp dig på annat sätt innan du börjar gå på klitoris. Brukar fungera att smeka mage, insida lår, tuttar och verkligen kåta upp dig. Att börja smeka rakt på klitoris är obehagligt utan uppvärmning försök istället att smeka precis ovanför eller vid sidan om. När det gäller att komma in och pulla bör du vara upphetsad och inte forcera det utan använda din kåthet som byggs upp för att blöta ner fingrar helt och hållet. Går du in och ut bara lite i taget tills fingrarna är helt täckta med din "saft" så kanske det funkar lättare och bör inte svida eller ta i och dra i huden då allt är lubrikerat.
Hoppas jag kunde förklara hur jag tycker det är bra utan att du blir ett frågetecken.

Forum » Livet » Sex & Sinne » Hur pullar man

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons