Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hur ska jag förstå honom

Skapad av Sandrisen00, 2019-04-04 15:19 i Kärlek & Relationer

2 471
7 inlägg
3 poäng
Sandrisen00
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Hej!
Jag är en 17 årig tjej och jag bor i Täby, jag går i 2 på gymnasiet och i min klass går det en kille som jag har umgåtts med i ett år ungefär lite längte till och med, vi har ialefall flörtat med varandra och myst. Men nu efter sommaren så har allt blivit konstigt, och helt plötsligt känns det som att han hatar mig, men endå så lägger han små dryga kommentarer till mig, undviker ögonkontakt och ska reta mig för exakt allt jag säger, han ska även berätta om alla andra han har legat med, som att han försöker göra mig svartsjuk, han skämtar även om att jag är bra i sängen osv.
Och jag fattar ingenting, jag vill vara med honom men vad fan vill han?
Kan ni snälla förklarar för jag är helt lost!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
3


Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till Sandrisen00 [Gå till post]:
Säg åt honom att om han inte slutar vara dryg så vill du inte vara med honom.

Eller, säg åt honom att Du ligger med honom om han slutar fälla dryga kommentarer (om han snackar om ditt sexliv är det troligen dit han vill).

(Jag utgår från Mandarians hypotes)

The leetest herperderper

Amanda0043
Visningsbild
F 23 Entertainansvarig Administratör 253 inlägg
-2
Ehm, du ska INTE säga att du ligger med honom om han slutar fälla kommentarer!

Tycker han verkar leka macho och svårfångad. Det bästa du kan göra är väl egentligen att prata med honom och vara rakt på sak, det är oftast bättre än att man skickar halvtydliga signaler i ett halvår.

Det är inte lätt när det är svårt

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till Sandrisen00 [Gå till post]:
Låter som orsäkerhet i mina öron. Och att han genom sitt beteende på ett skruvat sätt försöker hävda sig eller skryta för att du inte ska tro att han är någon loser eller så.

Kan såklart vara nåt annat med, men lättast är att prata med honom. Försök att tala utifrån dig själv, att du tycker om honom, men att du kännder dig förvirrad eller obekväm när han agerar på det viset, något som du inte upplevt från honom tidigare.

Sluta förfölj mig! -_-

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
1
Jag är lite inne på samma spår som MandarinaDuck och Amanda0043.
Som någon som faktiskt läst och recenserat boken som MandarinaDuck hänvisar till, samt gått ut en del uteslutande i syfte att "ragga" - Det låter väldigt mycket som att han försöker använda sig av de teorier som gås igenom i den där boken, eller av andra självutnämnda "pickup artists".

Det finns folk som läst för mycket litteratur och blankt försöker använda sig av någon slags mix av beteendevetenskap och psykologi för att få andra att tycka eller agera på ett visst sätt. Detta leder inte till några som helst hälsosamma relationer och det bästa du kan göra i den sitsen är att vara väldigt rakt på sak. Mer eller mindre, om du är intresserad av honom bör du konfrontera honom och fråga om han tycker om dig. Är han intresserad får du vara tydlig med att du inte är intresserad av hans fjanterier och om han fortsätter med dem och allmänt försöker krångla till saker, eller på annat sätt manipulera dig, gå därifrån och hitta en mer hälsosam relation någon annanstans.

Even boys have something to say if you listen long enough

Duvetvem
Visningsbild
28 Legend 1 inlägg
0

Svar till Sandrisen00 [Gå till post]:
Jag antar att hon är lite lost själv. Men du måste berätta för honom exakt vad du känner. Förstå kan du bestämma dig om han är rätt eller ej.

Va ärlig mot honom, låt inte han kränka dig heller eftersom det är inte hälsosamt för någon.

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Hur ska jag förstå honom

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons