Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Jag ska aldrig ta skit igen

Skapad av xiaoliorrhult, 2018-05-24 13:24 i Hälsa, kropp & pubertet

2 119
1 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
xiaoliorrhult
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
DU får aldrig ta skit igen. Mobbning det är en av skolans största problem. Alla har inte samma möjligheter på grund av mobbning i skolan. Mobbningen begränsar eleverna som utsätts för det. Oftast så vet inte mobbarna att dom mobbar eller så har dom extremt dålig självkänsla. Har träffat många som mår dåligt och hjälpt många. Psykisk ohälsa är oftast vad mobbning leder till. Så många gånger du jag och alla som har blivit mobbad eller blir mobbade. Ta din plats du kommer inte få den du måste våga ta den.Finns det någon här som vågar lita på mig är jag öppen att lyssna. Ni ska alltid kunna räkna med mig jag finns för er DU ÄR ALDRIG ENSAM. Välkommen att skriva vad ni vill i detta forum inget hat.
Jag ska bara vara jag. Ingen annan har rätten att begränsa dig. Det är ditt liv. Din skolutbildning.Dina möjligheter.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Jag ska aldrig ta skit igen

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons