Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Ligga med ex-lärare

Skapad av pimmepimme, 2022-11-06 00:29 i Sex & Sinne

2 541
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
pimmepimme
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
För cirka ett år sedan hade jag en lärare som jag fann otroligt attraktiv, men jag förstod såklart att jag inte kunde göra något åt saken så länge han var min lärare. Nu går jag inte längre på den skolan och det var ett bra tag sen han undervisade mig. Jag har nu börjat följa honom på instagram, och han började följa mig tillbaka. Hur får jag honom intresserad av mig på ett icke konstigt sätt? Det finns ju en sannolikhet att jag kanske kommer att stöta på honom någon gång och då vill jag inte att det ska vara en väldigt konstig stämning..

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Talang
Visningsbild
P 33 Västra Frölunda Stammis 2 inlägg
0
Bara fråga han på en kopp kaffe, hur han svara är indikationer på om han vill eller ej, gå inte rakt på sak basicly så de inte blir akward

Jag hette tidigare HemlosAnde


Forum » Livet » Sex & Sinne » Ligga med ex-lärare

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons