Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Dissen.

Skapad av Potatis30, 2016-04-26 01:56 i Mellan Himmel och Jord

5 195
15 inlägg
2 poäng
Potatis30
Visningsbild
Kändis 5 inlägg
1
Varför svarar/skriver aldrig dom man vill ska svara/skriva? Man anstränger sig och försöker men ändå så får man dissen.

Fattar inte hur vissa otroligt sega och tråkiga personer kan skriva med typ 1000 medans jag som faktiskt anstränger mig blir dissad minst 10ggr varje dag. Vill folk inte att man ska vara intresserad och föra konversationen framåt?
Ingen som har samma problem?

Och juste är det någon skillnad på killar och tjejer? Vet flera tjejer som tycker att killar dissar oftare än vad dom gör.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Mickan
Visningsbild
F 30 Handen Hjälte 80 inlägg
1
Om någon har kontakt med typ 1000 personer så är nog denne så seg och tråkig i andras ögon. Alla är vi olika och uppskattar olika typer av människor. :D

Har du testat lite olika taktiker för att få kontakt med folk?

Nu vet ju inte jag på vilka sajter du hänger på i övrigt men om vi tar ditt nuvarande konto som exempel så tror jag att bristen på information kan vara lite avskräckande. Ingen bild, inget kön och imgen ålder angett. Jag spekulerar bara nu men tror att folk gärna vill ha en liten hum om i alla fall vilka de pratar med. :)

I am the wizard of ooh's and ah's and fa-la-la's.

Paddorna
Visningsbild
P 32 Åstorp Kändis 484 inlägg
0
Om du skriver "hej" till 1000 personer så kanske det är 1 som du kan få inleda en bra konversation med. (alltså kan skriva i flera månader utan att bli dissad)

Om du fortsätter och har ca 10 av 10.000 som du pratar med så har du tur kanske du får träffa 1 av dessa 10 IRL.
Oddsen är inte stora om du vill träffa någon IRL från nätet men den finns.

Om du inte är den personen som har lätt att hitta vänner på nätet så försök hitta ett nytt ställe att leta vänner på.

Jag lade ner intresset att skriva till folk på nätet, Är någon intresserad så svarar jag självklart på alla olika sidor jag är medlem på.

Annars hitta en hobby.. Dansa är alltid kul å då får man träffa många personer. Gäller bara våga bjuda upp. :-)

Ingen status

glomt
Visningsbild
P 31 Falkenberg Hjälte 1 434 inlägg
0

Svar till Potatis30 [Gå till post]:
Var är det du försöker få kontakt med människor?
Har man bild och ser relativt bra och vårdad ut så är det oftast inte omöjligt att få igång konversationer med människor.

Sen beror det på, börjar man med "Hej, hur mår du" "hej, du var fin" och liknande så sjunker chansen rätt så rejält, Fråga efter personens namn även om det står i profilen är ingen hit heller

\(^o^)/ Ingen kan låta så tyst som min telefon...

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0
Jag skulle gissa att du har svårt att sticka ut ur mängden, speciellt om du skriver till tjejer. Killar på internet är ofta väldigt osmidiga när de skriver till tjejer.

Många skriver mängder med tråkiga, monotona meddelanden, till hundratals tjejer och hoppas på napp. Meddelanden så som "hej", "vgd?", "söt du är" osv ignoreras ofta. Man framstår som alla andra, verkar vara trist och tråkig och oengagerad.

Even boys have something to say if you listen long enough

larreluring
Visningsbild
P 30 Kändis 1 inlägg
0
Känner igen mig i det där faktiskt. Sitter i en liknande sits.
Tog det dock till en realistisk nivå och insåg att folk faktiskt kan vara upptagna och har förmodligen ett liv att sköta. Om en person som har "1000" personer efter sig så tar det ju faktiskt väldigt lång tid att svara alla :)

Försök bara vara tillräckligt intressant, det gäller ju även att du är intressant för den andre och inte bara att du är intresserad av vad den andra har att säga. Ingen gillar någon som bara skriver "hej" och "vad gör du?". Var lite fantasifull och prata om vad som helst. Rätt var det är det ju nån som nappar :)

Ha tålamod bara så löser sig det mesta :)
Potatis30
Visningsbild
Kändis 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Mickan [Gå till post]:
Det som är konstigt är att jag har en vän som är otroligt tråkig att skriva med, hon tar inga initiativ eller frågar några frågor när man skriver med henne men ändå så skriver otroligt många till henne hela tiden.
Har skrivit med måååånga och testat många olika sidor och olika sätt att skriva till folk men samma sak händer varje gång.

Jag gjorde detta konto snabbt bara för att skriva detta inlägg då jag oftast inte hänger på den här sidan, därför jag inte har någon info.

Potatis30
Visningsbild
Kändis 5 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Paddorna [Gå till post]:
Hahaha känner igen mig i det där med att det är typ 1 på 1000 som faktiskt är intresserade av att få bättre kontakt med en, fattar inte varför folk klagar på att dom aldrig hittar någon "rolig" att skriva med när dom dissar dom som faktiskt är och visar sig intresserade.

Tror mest att det handlar om utseende och om att någon verkar allt för intresserad så blir dom automatiskt ointressanta i folks ögon.

Ahh jo jag har försökt med hobbies innan som typ spel och sporter men det går ganska dåligt då jag oftast är väldigt blyg runt folk jag inte känner.

Potatis30
Visningsbild
Kändis 5 inlägg
Trådskapare
0

[svar:glomt:4398350]
Aa precis, skulle inte säga att jag ser dålig ut men ser inte jättesnygg ut heller. Är ju massor som skriver till mig på chattsidor men man märker snabbt att dom flesta är oseriösa.

Du har fattat det där du ;) önskar att flera kunde fatta. Är en tjej och killar som skriver "hej sötnos ;*" det första dom skriver orkar man knappt svara på.
Potatis30
Visningsbild
Kändis 5 inlägg
Trådskapare
0

[svar:godis-apa:4398353]
Är en tjej och brukar kunna vara ganska så speciell när jag skriver, tror inte många uppskattar det... För så fort man börjar känna sig bekväm med personen och det känns som att man kan skriva lite som man vill då brukar det oftast bli så att den andra blir totalt ointresserad av en.

Killar som skickar spam brukar man fatta på direkten att dom är oseriösa och därför inte svara eftersom att man vet att dom skriver exakt samma sak till massor av andra tjejer. Det är inte ens säkert att dom svarar tbx om man faktiskt skulle svara på ett sånt meddelande.
godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till Potatis30 [Gå till post]:
Jag skulle säga att väldigt mycket ligger i att folk inte vet vem du är eller var de har dig. Kommer man som anonym och skriver vet folk inte vad de ska förvänta sig.

Jag skriver i regel aldrig till folk här på hamsterpaj, med undantaget om jag ser någon intressant person fylla år eller liknande. Jag har ingenting alls emot att skriva till folk, snarare tvärtom, men jag tänker heller inte jaga folk att skriva med. Vill folk skriva får de göra det, vill de inte skriva så skriver de inte. I början var det ingen som skrev, men varför skulle de? Varför skulle någon sett eller lagt märke till en anonym person på internet? Man är bara en i mängden och det dröjer tills folk börjar lägga märke till en.

Det var först när man hade varit här en tid, efter att man skrivit i trådar på forumet och folk börjat känna igen en som det faktiskt dök upp ett eller annat meddelande i gästboken. Ibland är det någon som är nyfiken på något som skrivits i forumet och ibland är folk nyfikna på vem man är.

Vill du hitta folk att skriva med skulle jag rekommendera att du skaffar dig en profilbild och funderar på att jobba ihop en intressant presentation. Du kommer förmodligen få en del "dryga" killar på dig, men sånt är internet. Det är bara sortera ur det lite mer dryga patrasket så ska du se att du hittar mängder med vettigt folk som mer än gärna skriver.

Det finns en hel del vettigt folk här, men det är bra mycket enklare att komma i kontakt med dem om man håller sig aktiv i forumet eller snackis. En profilbild skulle heller inte skada, folk gillar att kunna koppla en person till ett ansikte :)

Even boys have something to say if you listen long enough

Paddorna
Visningsbild
P 32 Åstorp Kändis 484 inlägg
0

Svar till Potatis30 [Gå till post]:
Som jag upplever på vissa sidor så ska tjejerna ha killar som tränar och visar muskler.

Killarna ska ha tjejer som är smala och festar, eventuellt tränar också

Tatueringar ska också synas tråkigt nog hos bägge könen.

Då kan få mer träffar å ragg

Ingen status

nuu
Visningsbild
Kändis 61 inlägg
0

Svar till Paddorna [Gå till post]:


Eller så beror det på att de flesta killar har värdelösa bilder även om det så är spännisbilder. Kolla efter själv om du har någon tjejkompis med en profil där desperata killar skriver.
9/10 har kassa bilder och skriver repliker som hur är det, hur mår du, va gör du, vill du ha kuk? Har du istället intressanta, roliga och vettiga bilder samt någon rolig presentation som väcker frågor så kommer tjejer skriva till dig istället.
Paddorna
Visningsbild
P 32 Åstorp Kändis 484 inlägg
0

Svar till nuu [Gå till post]:
Jag har faktiskt sätt vad tjejkompisar får för svar på olika sidor på nätet..
Tyvärr är det för mycket snusk och oseriöst

Ingen status

nuu
Visningsbild
Kändis 61 inlägg
0

Svar till Paddorna [Gå till post]:


Kvinnor är minst lika sugna och nyfikna på att träffa någon av det motsatta könet även om det så är för en gång eller dejta mm. Tyvärr så är det killar som förstör för alla genom att bete sig som idioter.

Hade killar bettet sig vettigt på nätet och irl så hade vi haft lika många tjejer som killar på krogen och nätet som hade vilja ses om så bara för att ha sex.
Istället så oroar sig kvinnor konstant, är han för trevlig så kan ha vara farlig och manipulativ eller så spamas de ner med desperata tråkiga killar. Desperationen har ju uppstått pga ett överskott av killar på mötesplatser eftersom många tjejer har dåliga erfarenheter av mötesplatserna pga idioter och därför undviker dom.

Forum » Mellan Himmel och Jord » Dissen.

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons