Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Gammal sonic video från hamsterpaj

Skapad av Sanis, 2018-12-03 02:07 i Efterlysningar

1 646
4 inlägg
0 poäng
Sanis
Visningsbild
1 inlägg
0
Hej! När jag var kanske ca 10 år så såg jag och en kompis på en (då) otroligt rolig video här på hamsterpaj. Det var ca 8 år sen. Videon var en tecknad parodi av Sonic, ganska dålig kvalité så inte professionellt gjord, och den var rätt så absurd. Det var Sonic som blev typ förödmjukad av andra karaktärer från hans spel i flera kortare klipp. Den enda specifika jag kommer ihåg är när den mörka sonic karaktären rapar Sonic i ansiktet och han blir fullständigt galen.
Jag har så många fina minnen av att skratta med min kompis över den videon men efter mycket försök har vi inte lyckats hitta den.
Tack för hjälpen!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

erkan
Visningsbild
14 inlägg
0

Svar till Sanis [Gå till post]:
det var kul att höra. Kusinen känner samma sak


Forum » Mellan Himmel och Jord » Efterlysningar » Gammal sonic video från hamsterpaj

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons