Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tjejer som slåss

Skapad av lohe, 2014-02-17 15:36 i Efterlysningar

2 344
4 inlägg
1 poäng
lohe
Visningsbild
Legend 1 inlägg
-1
Är du tjej och har varit i bråk eller slagsmål med andra personer, slagits eller på något sätt gått till fysiskt angrepp mot någon annan person?

Jag är en tjej som läser på Göteborgs Universitet och jag skriver just nu på en uppsats där jag pratar med tjejer som har hamnat i bråk, startat bråk eller slagsmål, slagits eller använt våld mot andra personer.

Vanligtvis är det killars slagsmål och brott som det skrivs och pratas om och jag vill nu lyfta fram hur tjejer upplever det. Skulle du kunna tänka dig att ställa upp och prata om att slåss eller använda kroppsliga angrepp mot en annan person? Kanske skulle du vilja vara med i en intervju?

Jag arbetar inte för socialtjänst eller polis, jag skriver om detta för att jag är intresserad av hur tjejer tänker om bråk och att slåss och vill därför intervjua tjejer om det. Jag har ingen anmälningsskyldighet.

Jag skulle vara jätte tacksam om du skulle vilja prata med mig om dina erfarenheter, du kan hjälpa till så att andra kan få bättre kunskap om tjejers situation.
Maila gärna mig så kan vi prata vidare, jag kan berätta mer om vad det handlar om.
Detta är min mailadress: Lo.Hellgren@gmail.com
Du kan också gå med i min facebook grupp: Tjejer2014

Om du känner någon som du tror har de erfarenheter som mitt arbete handlar om får du gärna ge dem denna information och min mailadress.

Hoppas att vi hörs!

Tillägg av lohe 2014-02-19 10:05

Jag vill tillägga att du självklart kan vara helt anonym! Du kan också skriva till mig direkt här på HP!
Det är inte fokus på vad som hänt och om det är brottsligt eller inte, det är inte det jag koncentrerar mig på. Det handlar om att det är ett viktigt ämne att utforska och att tjejers syn och tankar om bråk behöver lyftas fram.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

manodepresiv
Visningsbild
P 32 Legend 37 inlägg
1

Svar till lohe [Gå till post]:
Låter väldigt suspekt i mina öron.


Ingen status

Anguish
Visningsbild
P 24 Kungälv Legend 32 inlägg
0
Verkar som om civilen börjar hänga på HP...
godis-apa
Visningsbild
P 28 Modereringsansvarig 3 953 inlägg
1
Det är intressant det här med tjejer och slagsmål.
Jag minns hur jag i mellanstadiet hamnade i slagsmål med en tjej, hur mycket skit jag fick för det, att det var 100% mitt fel och att man absolut inte får slå tjejer. Att hon startade det hela med att slå mig i ansiktet med en var tydligen irrelevant. Eftersom jag var kille så var det jag som varit våldsam när jag "attackerat" henne. Sämsta fritidslärarna jag någonsin haft..

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Mellan Himmel och Jord » Efterlysningar » Tjejer som slåss

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons