Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Födelsedags present

Skapad av Bibbi132, 2017-03-31 14:24 i Mellan Himmel och Jord

8 030
6 inlägg
0 poäng
Bibbi132
Visningsbild
F 19 Veteran 9 inlägg
0
Hej,

jag fyller 17 om typ en vecka, och nu kommer det årliga problemet. När man inte kan svara på frågan vad man önskar sig. Jag har verkligen ingen aning. Gillar inte att önska mig kläder då man inte alltid har samma smak som köparen, you know. Så, har ni några tips på vad man kan önska sig?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Mux
Visningsbild
P 26 Gävle Hjälte 916 inlägg
0

Svar till Bibbi132 [Gå till post]:
Presentkort på favoritaffär, pengar, snälla föräldrar osv. Eller så säger du bara att du inte önskar dig nånting, det är ju inget krav.

Gränsvaktskontrollspsykos

guessmyname
Visningsbild
F 26 Markaryd Kändis 2 003 inlägg
0

Svar till Bibbi132 [Gå till post]:
Presentkort, pengar, växter eller kanske personliga handskrivna brev från dina nära och kära ? Man måste ju inte önska sig något, men ett gulligt brev och en kaktus sitter ju aldrig fel !

robin söker ny sexpartner.

Bibbi132
Visningsbild
F 19 Veteran 9 inlägg
Trådskapare
0

Svar till guessmyname [Gå till post]:
[svar:Mux:4405578]

Tack för tipsen!
strangulatus
Visningsbild
F Veteran 11 inlägg
0
Jag firar inte ens födelsedag. Så du kanske borde satsa på det ? om det är så att du verkligen vill ha något, så skulle jag nog säga att presentkort är det bästa alternativen. Eller att be föräldrarna skicka in pengar på din konto ( om du ens har en )

You set my asshole on fire

Lars55
Visningsbild
P 31 Veteran 1 inlägg
0
Hej, precis som sagt, bäst ska vara ett presentkort på kläder eller smink eller något annat. Till exempel en butik som heter Miinto http://m.miinto.se där kan du kolla olika kända märken. Finns även en rabattkod http://promocodius.com/se/butiker/miinto-rabattkod då sparar du lite pengar om köper något hos dem!

Forum » Mellan Himmel och Jord » Födelsedags present

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons