Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

För tight? töja muttan? hjälp!!!

Skapad av Holymacaro, 2017-07-16 02:58 i Mellan Himmel och Jord

4 861
5 inlägg
1 poäng
Holymacaro
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Hej, jag känner att jag har ett problem, jag e 14 och har , vi har hållt på i 6 månader och för några veckor sen så ville vi ha sex, vi låg bredvid varandra och han började ta på mig och jag tog tillbaka, han e 14 Btw med, o sen så klädde vi av oss och jag var kåt i hjärnan men inte i fiffin, han var typ kåt han med,

men fick typ stånd när jag började "runka" honom, jag visste ju inte hur jag skulle göra och de kändes inte som jag gjorde rätt, men kuken ställde sig lite iallafall och han visste inte heller hur man tog på en kondom, sen fick vi köra utan för han tog av den och jag hade endå Ppiller så de var lugnt.

Han körde ner handen och började ta på mitt venusberg så att säga men han körde bara in fingret direkt och typ rev mig där nere precis vid öppningen, det gjorde jätteont och jag tycker inte det är Skönt att onanera över huvudtaget jag tycker det gör ont och typ "skär" även om jag bara använder fingrarna, brukar därför smeka utanför trosorna istället för det blir en mer kittlande känsla och det är skönt, men hur normalt e de? Inte normalt alls.

Känns som jag typ är frigid, men iallafall, killens stånd var halvt och därför när han skulle köra in den så vek den sig och tryckte på fel ställe och det gjorde jätteont, jag tror också att jag är alldeles för tight, får bara in 1 finger och inte mer. Och eftersom jag inte har mens längre eftersom jag har Ppiller så kan jah inte töja ut de, vill kunna ha sex eftersom jah verkligen vill det men, hur fan ska jag göra?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

guessmyname
Visningsbild
F 24 Markaryd Kändis 1 983 inlägg
1

Svar till Holymacaro [Gå till post]:
Du är inte för tight. Stressa inte med att ha sex utan börja med att fokusera på förspel så att ni blir bekväma med varandra. Då kommer din kropp slappna av mer och du kommer kunna få in mer än 1 finger.
Plus det är inte jättekonstigt att det inte gick om han 1, inte var hård (sjukt svårt att få in en mjuk penis) och 2, han rev dig och du fick ont.

robin söker ny sexpartner.

TLTGja
Visningsbild
P 21 Legend 3 900 inlägg
-1

Svar till Holymacaro [Gå till post]:
"men hur normalt e de? Inte normalt alls."

Varför svarar du på din egna fråga?

Jag skulle påstå att det är rätt "normalt", även om jag hellre hade använt "vanligt".
För sexuell utforskning (och mognad) kommer gradvis/efter hand.

Jusst nu finner du det mysigt att bara mysa lite?
Och kanske pressa nått emot där det är skönt(utan att penetrera)?
Kanske också hitta nått som vibrerar? En vibrator? En dildo? En spelkontroll?

Njut och ta er långsamt fram.
Och be den dära killen att klippa och slipa sina naglar lite?

The leetest herperderper

Chubaka
Visningsbild
P Kändis 604 inlägg
2
Ju mer avslappnad du är ju bättre går det. Visst kanske är du lite tajt, men stressa inte. Ha långa förspel och lär känna varandras kroppar så ni båda slappnar av helt, så kan det gå lite lättare :)

Sluta förfölj mig! -_-


Forum » Mellan Himmel och Jord » För tight? töja muttan? hjälp!!!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

2 utloggade

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons