Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hämnd på satkärring!

Skapad av judas, 2020-01-06 07:31 i Mellan Himmel och Jord

2 545
5 inlägg
1 poäng
judas
Visningsbild
P 18 Veteran 3 inlägg
-2
Hej! Jag har en engelsklärare som är satan i kvinnlig form. Hon har gett jävligt många i vår klass E. Inte pågrund av att de presterade dåligt, utan för att hon inte gillar eleverna. Jag och mina kompisar har följ lärande matrisen och vi presterade nästan alltid på c nivå. Men jävla kärringfittan bryr sig inte. Dessutom mailade hon hem till mina föräldrar för att jag sa att SD inte är nazi. Jävla PK läraren blev arg för att jag sa att cp skadade människor inte borde jobba på samma arbetsplatser som vanliga människor. Hon kan fan dra åt helvete.
Det är så att jag vill hämnas på denna satmaran. Jag har tänkt ut lite förslag, som att dra en nyckel på hennes bil eller bomba hennes bomba hennes hus med fyrverkerier. Men om man blir sedd blir det ju inte särskild kul. Jag hade en idé, att man samlar ihop några personer som är ”vittnen”. Sedan kommer man på en anklagelse som att hon har sagt t.ex. ”judarna är roten till fattigdomen”. Efter det går man till rektorn och berättar detta i hopp om att hon ska få sparken. Men sen insåg jag att rektorn kommer antagligen inte tro på oss och samarbeta med läraren eftersom att båda är lika pk.
Jag behöver tips från er, så att jag kan ge denna korrupta jävel what she fucking deserves.

Mvh en person som försöker sköta sig i skolan.

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Amanda0043
Visningsbild
F 23 Entertainansvarig Administratör 253 inlägg
2
Eller så beter du dig moget och försöker lösa konflikten. Du kommer alltid behöva handskas med människor du ej kommer överens med, att då varje gång smida planer för att du ogillar personen funkar inte. Samla istället ihop en grupp elever som tillsammans kan gå till rektorn och förklara situationen och vad som gått fel. Fattar att du ogillar henne starkt, har själv haft lärare jag avskyr, men inget blir bättre om man bara försöker hämnas.

Det är inte lätt när det är svårt

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
1
Jag har kämpat och tjafsat med lärare en hel under min skolgång och det bästa du kan göra är att föra en dialog. Om du ska göra detta, se till att föra dialogen som en vuxen och ansvarstagande människa, för just nu ger du inte ett så seriöst intryck av dig. Jag antar att det är mycket känslor involverade om du nu känner dig orättvist behandlad, men vill du bli tagen seriöst måste du börja där, annars kommer ingen lyssna.

Först och främst skall man prata med läraren. Du har alltid rätt att veta varför du fått ett visst betyg. Det här betyder dels att läraren skall förklara de mål och kunskapskrav som krävs för ett visst betyg, men även att du har rätt att veta hur läraren bedömt din prestation enligt just dessa. Om du här tycker att läraren varit orättvis i någon av bedömningarna, ta upp det. Jag har haft tillfällen där jag inte helt tyckt samma sak som läraren angående någon bedömning. I regel har det gått att diskutera där och då, där läraren lovat att vara extra uppmärksam på just detta kriterium i ett framtida kommande arbete, men jag har också haft ett tillfälle där jag av läraren blivit uppmanad att förbereda mig lite och visa var jag anser mig ha uppfyllt ett specifikt kriterium som läraren inte höll med om att jag hade nått. Jag fick sen hålla ett nytt betygssamtal lite senare, med ytterligare en lärare inom ämnet närvarande och fick visa faktiska exempel och argumentera för tillfällen där jag tyckt mig visa att jag uppnått just det målet.

Ett satt betyg sitter och kommer inte ändras på, så för dessa diskussioner med läraren med god marginal innan betygen faktiskt sätts. Be gärna läraren specifikt peka ut de mål som denne tycker du behöver jobba bättre med och visa att du aktivt jobbar med att få in just detta. Det är ett generellt tips och kommer spara dig en hel del trubbel i framtida betygssättning. Det gör det klart enklare att nå högre betyg, utan att det nödvändigtvis behöver ta så mycket mer tid eller energi.

Ibland får man dock rakt av felaktigt satta betyg. Fungerar det inte att då prata med läraren kan man alltid prova att prata med rektorn. Rektorn kommer inte gå och tvinga läraren att magiskt höja betygen. Det är läraren och ingen annan som sätter betygen. Det är dock rektorn som ansvarar över att se till att de betyg som sätts, sätts enligt de bestämmelser som finns. Tycker du att bestämmelserna inte följs - påpeka detta först för läraren och sen för rektorn. Jag har själv varit tvungen att ta den vägen, när en långtidsvikarierande lärare försökte ge mig väldigt orättvisa och helt grundlösa betyg. Den här läraren tog över oss som lärare i SO, men skulle där främst lära ut religion, samt delar av en historiakurs. Jag som alltid hade presterat bra i samhällsämnena fick plötsligt skriftliga IG-varningar hemskickade för religion, historia, samhällskunskap och geografi, fastän jag varit på lektionerna och gjort precis allt som skulle göras.

Detta resulterade i ett väldigt intressant möte med rektorn, som i det här fallet var vår egentliga SO-lärare. Hon hade på grund av sin titel som biträdande rektor tvingats hoppa in och ta över efter att en rektor plötsligt slutat, vilket var anledningen till att vi hade en vikarie från första början. När hon såg vad han skickat ut så var han färdig som vikarie på vår skola och redan dagen efter hade en annan samhällslärare hoppat in för att ta över vår undervisning, tills dess att en ny vikarie kunde hittas.

Even boys have something to say if you listen long enough

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 34 Göteborg Hjälte 2 758 inlägg
0
"Det är så att jag vill hämnas på denna satmaran. Jag har tänkt ut lite förslag, som att dra en nyckel på hennes bil eller bomba hennes bomba hennes hus med fyrverkerier."

Det där är olagligt. Gör inte något sånt korkat.

"Jag hade en idé, att man samlar ihop några personer som är ”vittnen”. Sedan kommer man på en anklagelse som att hon har sagt t.ex. ”judarna är roten till fattigdomen”."

Om det nu verkligen stämmer som du säger att hon ger elever dåliga betyg bara för att hon inte tycker om dem, varför inte bara prata med rektorn om DET istället för att hitta på något som inte stämmer? Om hon nu verkligen är så illa som du säger, då kan du ju bara hålla dig till sanningen, eftersom en lärare inte får lov att straffa elever med dåliga betyg baserat på personliga åsikter. Om du däremot börjar hitta på en massa saker så kommer det förmodligen komma fram så småningom och då får du bara dig själv att se dålig ut istället.

Du måste konstruera ytterligare pyloner


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hämnd på satkärring!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons