Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Bästa tipset hur man "bryter isen"

Skapad av rebeccaaflee, 2017-03-17 21:16 i Hamsterpaj

2 635
2 inlägg
2 poäng
rebeccaaflee
Visningsbild
Stammis 15 inlägg
2
Idag umgicks jag och mina klasskompisar vid ett bord, sen ser jag en annan från vår klass och helt random ropar jag "Vad heter din pojkvän nu då? Kom igen nu alla vill veta!" endast för att vara "rolig" men då säger en till mig "Varför sa du det där för? Det var onödigt sagt." Ibland händer det att jag råkar säga för mycket och jag ångrar allt hela tiden.
Hur kan man efter detta "bryta isen", alltså awkward moment efteråt? Ska man bara ignorera och snacka om något annat eller säga förlåt? Det jag sa sedan var "hon har ingen pojkvän förresten."

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Overgl0ck
Visningsbild
P 24 Gävle Hjälte 672 inlägg
0

Svar till rebeccaaflee [Gå till post]:
Det låter som att du försöker göra narr av personen i fråga för att hon inte har någon pojkvän. Om jag var i dina skor hade jag nog bett om ursäkt samt tänkt före innan jag ropar saker jag inte menar rakt ut.

Man lär sig av sina misstag, försök förstå hur personer kan uppfatta det du säger till dem i framtiden och dra ett streck över det hela. Det är ingen mening att grubbla över sådant man sagt, det är ju redan sagt..

Too weird to live too rare to die


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Bästa tipset hur man "bryter isen"

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons