Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Blir tvingad att träna

Skapad av LeoS, 2016-12-18 22:09 i Hamsterpaj

5 382
11 inlägg
-1 poäng
LeoS
Visningsbild
P 16 Veteran 4 inlägg
0
Jag är 13 år kille spm nu har blivit tvingad till art träna fotboll under än lång period och jag undrar har mina föräldrar rätt till att tvinga mig till detta fast jag inte mår bra utav det

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Joah
Visningsbild
P 28 Veteran 102 inlägg
0
Nej det är inte okej. Jag har full förståelse för att föräldrar vill aktivera sina barn men om du mår dåligt av det så måste du prata med dom om det.
Kanske det finns en annan aktivitet som du skulle föredra?

Ingen status

Guud
Visningsbild
31 Göteborg Ordningsvakt 2 335 inlägg Online
0

Svar till LeoS [Gå till post]:
Varför skulle du inte må bra av det?

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

LeoS
Visningsbild
P 16 Veteran 4 inlägg
Trådskapare
0
Jag gymmar ju också och tycker att det ger mycket mer så vill hellre göra det ist
joooooocke
Visningsbild
P 27 Legend 166 inlägg
1

Svar till LeoS [Gå till post]:
Det är svårt att veta exakt hur det är i din sits. Men jag blev mer eller mindre också tvingad av att träna fotboll, men också skidor när jag var i din ålder. Idag är jag riktigt glad över att dem tvingade/pushade på mig att göra det. - Istället för att låta mig bara sitta hemma.

Men du har ju sista ordet. Så om du verkligen vill sluta så kom på något annat sätt att hålla igång och övertyga dina föräldrar att du hellre lägger tiden på det.

Ingen status

cahlqvist
Visningsbild
P 28 Helsingborg Hjälte 285 inlägg
0
Vet inte hur dina föräldrar ser på saken, lär vara en idé att prata med dom om det. Kan ju faktiskt vara så att dom inte bara vill att du tränar din kropp utan också vill att du ska delta i någon gruppaktivitet.
Isåfall borde du försöka få dina föräldrar att låta dig gå på en annan form av lagsport eller liknande om det nu är just fotbollen som får dig att må dåligt.
Mår du dåligt pga att det är en lagsport och att du måste umgås med folk så är mitt råd att du fortsätter spela tills du vänjer dig, du förlorar mycket social kompetens om du inte kan umgås och delta i gruppaktiviteter.

status

Roald
Visningsbild
P 32 Eskilstuna Hjälte 2 292 inlägg
-2
Svar till Guud [Gå till post]:
Ja varför skulle man må dåligt av att känna sig tvingad till något man inte vill... Tror knappast att det är själva träningsmomentet TS känner att han mår dåligt av.

Yo momma so fat, she broke the family tree.

JoVast
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0

Svar till LeoS [Gå till post]:
Prata med dina föräldrar och förklara varför du inte vill spela. Du ska inte bli tvingad att göra något du inte vill.

Hamsterper
Visningsbild
P Veteran 10 inlägg
0

Svar till LeoS [Gå till post]:
Det är mest troligt så som många redan skrivit, att dina föräldrar bara vill ditt bästa! Om det dock av någon anledningen, vilken som helst, verkligen är så att du mår dåligt av fotbollen så kanske detta går att lösa?

Om det exempelvis är någon i laget som behandlar dig illa på något sätt så är det aldrig ok och aldrig ditt fel att det är så! Det ska aldrig behöva vara anledningen till att du ska behöva sluta! Prata med dina föräldrar eller med tränarna om det ligger till på detta vis!

Om det dock är så att du helt enkelt inte vill spela mera för att du inte tycker det är roligt, så kanske det finns någon annan form av gruppaktivitet som du istället kan tänka dig och som du kan ta upp med dina föräldrar?

Lycka till!

Wille00
Visningsbild
P 19 Veteran 6 inlägg
0
Hur har det gått? Har du snackat mer päronen?
Självklart är det inte okej att bli tvingad att göra något, oavsett om man är 13, 47 eller 102. Bortsett från skolplikt, deklarationen och typ tvångsvård när du är gammal nog att inte kunna ta hand om dig själv.
Misterviggo
Visningsbild
P 14 Veteran 78 inlägg
0
Prata med dom och säg att du mår dåligt av det! Annars kan du ju bara vägra eller vägra spela. När du väll är på plats! Funkade för mig!

Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Blir tvingad att träna

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons