Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hur lång tid tar det att haschet går ut kroppen

Skapad av anonym2830, 2018-02-21 22:54 i Hamsterpaj

3 770
3 inlägg
-1 poäng
anonym2830
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
hej jag tog ungefär 2 blås hasch för ungefär 3 dagar och dom var faktiskt inte så djupa men jag ska åka på pissprov imorgon och jag behöver er hjälp att veta vad jag ska göra om jag fortfarande är påverkad snabba svar uppskattas

hur lång tid tar det till haschet är ur kroppen tog 2 blås för 3 dagar sen och dom va inte äns djupa men jag ska på pissprov imorgon och jag behöver e

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
0
Beror på hur starkt det var. Men med tanke på att det mesta man får tag i ute på gatan är utspritt skit så skulle jag nog inte oroa mig så mycket. Ett tips är att lägga av med sånt skit, det gör dig bara hjärndöd.

Ingen status

iPhone
Visningsbild
P 31 Vallentuna Hjälte 435 inlägg
-1
Hej! Det finns starka bevis för att det kan ta upp till 3 månader för alla spår av haschet att försvinna ur kroppen. Ha en fantastisk fredag!

Jag är tydligen P26


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Hur lång tid tar det att haschet går ut kroppen

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons